Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La izvoarele Cibinului. Petreceri si drumetii. Gura Raului 25 - 28 mai 2018
Sanda Cimpeanu:
Buna! Sunt Sanda din Bucuresti si as vrea sa stiu daca este cineva cu masina care sa plece din Bucuresti pentru a crea un grup sau sa stabilim o companie de transport pentru a merge împreună până la Sibiu. O zi frumoasa tuturor!
costinjb:
Nu știu ce se întîmplă,mai sunt 4 zile pînă la plecarea în această excursie! Nu sunt participanți? Nu postează nimeni aici...Îmi pare rău că nu m am înscris pt Maramureș.
wonderland:
Probabil si la Maramures ar fi fost liniste daca n-ar fi fost de completat liste de transport.
Aici nu sunt suficienti inscrisi din Bucuresti pentru a fi agitatie cu listele. Dar asta nu inseamna ca nu sunt participanti din alte zone ale tarii.
Asa cum s-a mai scris pe aici - linistea pe forum nu depinde de organizatori, ci de disponibilitatea celor inscrisi de a incepe comunicarea dinainte de a va intalni...
Cu siguranta exista un motiv pentru care ai ales Cibinul si nu Maramuresul, atunci cand te-ai inscris. Aminteste-ti! :)
Keep calm and enjoy!
Emilia:
Buna ziua,se pare ca din zona Bucuresti nu vine nimeni cu masina personala de aceea voi ajunge in Sibiu cu microbuz Ploiesti Sibiu la ora 12 in autogara Transmixt.Va rog afisati pe forum in timp util datele de contact ale microbuzului care ne preia poate chiar din autogara.Multumesc
Sanda Cimpeanu:
Salutare tuturor! Din Bucuresti vom veni cu Fany, Sanda si Olivia. Ora preconizată de ajungerea la Sibiu este 12.30. Asteptam detaliile microbuzului de preluare. O zi plăcută!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă