Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La izvoarele Cibinului. Petreceri si drumetii. Gura Raului 25 - 28 mai 2018
costinjb:
Am transmis si un mail în acest sens.Sper să se poată pastra locul pînă mă întorc....Am să încerc si un telefon măine. :worthy:
costinjb:
Am vb azi la Agentie și mi sa promis că î mi va pastra înscrierea pîna ma intorc în RO.Și întrucît locuiesc în GL am să vin cu masina pers. Așa ca o sș plătesc 570 lei,probl este că nu stiu cum voi face deplasările intre obiectivele excursiei!!! :-\
catalina enache:
Am achitat astazi diferenta.Intrucat e prima data cand merg intr-o excursie in acest grupa,am emotii:))
wonderland:
--- Citat din: costinjb din Marți, 10 Aprilie 2018, 19:15 ---probl este că nu stiu cum voi face deplasările intre obiectivele excursiei!!! :-\
--- Terminare citat ---
costinjb, cu transportul local asigurat pentru toti participantii, indiferent de varianta de tarif/deplasare pana la destinatie ;) vezi mai sus, in prezentarea actiunii cu care incepe topicul, la servicii incluse.
Poti sa mergi cu masina pana in Bucuresti, lasi masina acolo si iti iei de-o grija, caz in care achiti tariful corespunzator.
Catalina, sunt inerente emotiile. Dar o sa vezi, se vor transforma in bucurie. Sper sa mai intre si din cei care s-au inscris sa impartaseasca cu tine emotiile primei iesiri ;) sau sa te incurajeze.
costinjb:
Am achitat 570 lei.Nu are rost sa ajung in Bucuresti si apoi cu microbuzul spre Gura Raului.O sa merg direct cu masina mea si acolo mai vedem....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă