Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Auras:
Buna ziua
Am o intrebare legata de transport. Prietena mea are rau de masina si ar dori sa vina direct la Vatra Dornei cu trenul. Este inscrisa si ar dori si ea sa vina in excursia din Calimani. Am pus eu intrebarea pentru ca ea nu are access la calculator momentan. Va multumesc
theo365:
--- Citat din: Auras din Joi, 14 Iunie 2018, 13:56 ---Buna ziua
Am o intrebare legata de transport. Prietena mea are rau de masina si ar dori sa vina direct la Vatra Dornei cu trenul. Este inscrisa si ar dori si ea sa vina in excursia din Calimani. Am pus eu intrebarea pentru ca ea nu are access la calculator momentan. Va multumesc
--- Terminare citat ---
Hello, *|*
Inscrierea pe lista de transport , nu este obligatorie , asadar fiecare participant decide cu ce tip de mijloc de transport ajunge la destinatie , insa , daca prietena ta a citit cu atentie detaliile actiunii , va avea intr-adevar o problema pt. ca deplasarile zonale (cca. 150 km ) nu se fac cu ....trenul !!!!! :oops:
Auras:
Multumesc mult!
ESTELU:
Buna, Lidia
ne-am intalnit anul trecut in excursia de la Ciucas si acum mergem la Calimani in aceeiasi formatie cu Codruta de la Roman
am vrea sa ne inscriem la transport cu plecare de la Pascani[/b]. Ora plecarii din Pascani, probabil acum, e mult prea devereme ptr a fi stabilita.
in rest toate bune?!
abia astept sa ne vedem si sa petrecem.
deci:Codruta Sandu si Steluta Cepalis ptr transport de la Pascani
theo365:
LISTE TRANSPORT
Iasi - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei
1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei
1.
2.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă