Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
wonderland:
mirelam, foarte bine ai făcut că ai învățat să postezi poze. :thumbup: :kissing:
Superbe unghiuri, perspective, lumini și umbre!
Sper că n-a atins, macar, nimeni cipercuța aia frumoasă. Și mă întreb dacă și-au revenit din derută căluții de care zicea Angela... :)
Să vă fie de bine dragilor. Se vede, se citește se simte că v-ați bucurat frumos împreună!
mirelam:
Sper ca v-am convins ca am fost foarte foarte foarte norocosi si am avut o vreme excelenta:
mirelam:
Da, este chiar foarte usor sa postezi poze...daca urmaresti instructiunile de pe forum http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.15.html#lastPost .
Meritul pentru pozele frumoase, este al Lidiei, ghidul nostru minunat. Eu doar am selectat si prelucrat cateva din cele primite de la ea pe email.
Iselin:
Buna tuturor! Desi am venit din cel mai indepartat colt al tarii, iar drumul nu a fost tocmai o placere, excursia a meritat si a anulat efortul deplasării. Vremea s- a aliat cu noi , înclin să cred ca acest grup aduce nu numai voia buna ci si soarele acolo unde merge. Au fost experiențe inedite si frumoase , deși ma temeam de cai, eu si Aladin am facut echipa si am reusit sa stau in sa 40 de minute😜, Pietrele Doamnei sunt un traseu solicitant dar plăcut, drumul pana la stână a fost transformat de Cristina in distractie maxima desi masina pocnea din toate încheieturile si motorul stătea sa ia foc iar curbele erau o adevărată provocare pt.soferita dar si pt curajul nostru ...la stână ne- am răsfățat cu bunătăți pe care sigur doar in zona frumoasa a Bucovinei le poti avea. Peste toate, Lidia care a organizat si reorganizat totul astfel încât să nu pierdem nimic din obiectivele propuse si sa ne bucuram de fiecare moment.
oli:
Si pentru a demonstra ca transportul cu masinile personale a fost un succes, legand prietenii noi , dar si cu putina orgaizare din partea prietenilor iata ce frumos a fost:
Cetatea Prejmer, Cheile tunad-din pacte in paragina, Lacul rosu, Cheile Bicazului, lacul Bicaz, Lacul izvorul Muntelui
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă