Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Rami:
Lidia, iti multumesc si pentru ca, datorita situatiei, ai modificat programul :bow:
A fost cea mai buna idee, si a compensat, pierderea, din cauza lipsei transportului organizat, a celor cateva obiective din prima zi a programului inițial!
Multumesc mult :flori:
Stiu ca am mai spus asta, dar, acum ca am aflat ce vreme turbata a fost zilele astea in unele zone, ma gandesc ca am fost tare norocosi :angel:
Si, cred ca, pana la urma, faptul ca nu s-a putut organiza transport, a fost un lucru bun, de data asta, ca ne-am mobilizat sa luam legatura unii cu altii, vechi sau noi in SC ;) sa ne ajutam si sa gasim solutiile cele mai bune, si in final, sa ne cunoastem mai bine ;)
Si pana la urma, de fapt, asta e unul din principiile Singles Camp, nu?! ;) :D
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor în toate! :angel:
Noapte buna :)
estera:
A fost o excursie reusita, prima mea excursie SC :thumbup:
Am vazut niste peisaje superbe, Romania m-a surprins placut, incepand cu tinovul si misterele lui...
Apoi m-am surprins eu pt ca nu credeam ca voi reusi sa parcurg cei +/- 12 km. Si daca nu ar fi plouat duminica ramaneam la pensiune, atat de tare mi-a placut atmosfera din Vatra Dornei :laugh:
Am intalnit niste oameni deosebiti, Lidia e o draguta, pe jumatate dintre voi va consider deja prieteni :)
Am inceput sa-mi fac bagajul pt urmatoarea excursie :yeah:
Si sa nu uit vedeta 8) ( Mariana veverita)
costinjb:
Multumiri Lidia pt fotografii. Excursie frumoasa,grup frumos,clipe frumoase. Eu sigur voi participa si pe viitor la alte actiuni SC. Sanatate la toti. :thumbup:
mirelam:
Buna seara,
A fost o excursie foarte reusita, ca toate cele multe la care am participat timp de 2 ani. Contrar tuturor prognozelor meteo, acolo unde mergeam noi era mai mult soare si foarte multa veselie si stare de bine. M-am bucurat sa ma hranesc natural cu merisoare, afine, zmeura si fragute, culese de-a lungul potecilor.
Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut poiana cu flori roz...un loc de poveste. Ma bucur ca am reusit sa calaresc 40 min. Ca incepatoare a fost suficient.
Multumesc Claudiu ca ne-ai asigurat mie si Oliviei transportul in siguranta si ca ai acceptat sa bifam toate obiectivele de pe drumul spre Vatra Dornei. Un grup de oameni minunati si frumosi alaturi de care m-am simtit excelent. *|*
Multumim Lidia ca ai organizat totul atat de bine. :flori:
Va recomand cu drag aceasta experienta!
Abia astept sa ne revedem in urmatoarele excursii!
mirelam:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă