Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018

<< < (34/38) > >>

Rami:
Eu zic, dupa ce te odihnesti puțin, sa dai o tura de oras, sa treci in revista locurile faine, si cine stie, poate in parc, o mai gasesti si pe Mariana ;)
Mariana e o veverita vedeta  :giggle: ,au spus de ea la știri
Noi am trecut de Mărășești!
Odihna plăcută și poftă mare  ;)
Sa ne vedem cu bine  :angel:

Iselin:
Bunaaa!!!! Fetele de la Iasi au ajuns?

wonderland:
Multumesc, Rami. Dacă zici tu, nu te contrazic.  :kissing:

Cred ca sigur au ajuns si fetele de la Iași, iar veselia în toi.   *|*:dance:

Rami:
Am ajuns cu totii cu bine Wonderland!
Veselia a fost așa, ca pentru prima seara, dupa ce ne-am adunat cu totii de pe drumuri ;)
Vremea a fost faina, exceptand micile reprize de ploaie  ;)
Sa speram ca maine nu va ploua, sau ca ne vom strecura printre reprizele de ploaie 
Noapte buna tuturor, cunoscuti sau necunoscuti ;) :angel:

Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti sau necunoscuti  ;)
Ce pot sa va spun?!
Am mai trait alte 4 zile superrr de superrr, alaturi de oamenii ,mai vechi, sau mai noi, dar toti frumoși din Singles Camp  :yeah:  *|*
Totul a fost tare tare fain, ghidusa noastră, grupul, locatia, traseele, iar, despre vreme, pot sa va spun ca, si de data asta, CINEVA acolo sus ne-a iubit  :worship:
Multumesc mult Lidia pentru toata grija si toate sfaturile pe care ni le-ai oferit zilele astea, mulțumesc tare mult pentru compania ta :flori:  :bow:
Multumesc mult Samiza si ajutoarelor de la agenție :flori: :bow:
Multumesc mult Gigi pentru ca ai facut sa apara si sa existe atatia ani Singles Camp  :bow:
Multumesc mult pentru sfaturi și tie Mimi :flori:
Echitatia a fost o experienta interesanta, dar a fost bine ca am ales varianta de 40 de minute  :giggle:
Eugen tu ai fost mai curajos  :bow:
Wonderland, cred ca o parte dintre cei care au intrebat de utilitatea betelor, au vazut si simtit la ce sunt bune  :giggle:
Pentru cei care nu ati fost inca in excursia din Calimani v-o recomand din tooot sufletul  :D
Vă pup cu drag pe toti  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă