Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Angela T:
Eu deja mi-am ales următoarea iesire cu SC in perioada 31-2Sept. Abia astept ambele iesiri. *|*
Rami:
Ma scuzati, m-am luat cu treburile gospodăresti de la sfarsit de saptamana si nu am vazut ca am primit o tema de la Claudiu ;)
Trei baieti si 2 camere?!
Poate sunteti mai mult de baieti, cine stie?! ;)
Vorba Angelei, elementul surpriza ar putea sa-ți ofere si alte variante ;)
S-apoi, chiar daca sunteti 3 baieti, de unde stii tu ca, tu esti fericitul, :D sau, nefericitul :giggle: care va fi cazat in camera cu altcineva decat cu un baiat, conform regulilor Singles Camp ?! :giggle:
Deci, nu-ti face planul ca tiganul, de acasa, cum a spus Angela, da o sansa elementului surpriza :giggle:
O dupa amiaza frumoasa va doresc :)
diana.ana:
Buna dimineata!
Am nevoie de un sfat: este absolut nevoie sa am la mine betele de drumetie?
Intreb sa stiu dc sa le mai cumpar sau nu.
Voi ce faceti?
O duminica frumoasa sa aveti!
wonderland:
Dacă întrebi, înseamnă că n-ai nevoie de ele. :giggle:
Mari dileme mai provoacă bețele astea. :worthy:
Eu zic așa: pentru cine nu știe să le folosească, nu știu dacă ajută cu adevărat. În SCT am văzut o singură persoană care le folosește la orice drumeție și care poate da lecții de cum se țin, cum se utilizează etc.
Eu personal, folosesc, dacă am unul singur, la coborâri, pe post de băț ... de sprijin.
Hai că nu știu dacă te-am ajutat. Poate apare cineva cu un răspuns mai avizat. :kissing:
costi31:
Poate ar trebui s-avem un topic dedicat :happy: :P :tomato:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă