Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 3 - 5 august 2018

<< < (17/19) > >>

krondia:

image uploading

eugenandrei:
Tinta noastra....Creasta muntilor Fagaras`va invita direct in sus deasupra caldarii glaciare Balea, o urcare sustinuta cu perseverenta, o zona de vis......... :thumbup:un slalom prin bucatile stancoase de piatra printre care petice de iarba, ici colo flori marunte ale muntelui........Si pt ca urcatul nu este fara recompensa, ei bine... :applause: ::) Soarele puternic arzator ne-a rasplatit din plin. Innaintam cu o pofta nebuna de a adulmeca linistea, privelistea, culorile si bineinteles cea mai frumoasa panorama cu celebrul Tranfagarasan, lacul Capra...o adancitura lata si domoala un smarald mirific. De jur imprejur, Moldoveanu cu creasta lui trapezoidala, Vanatarea lui Buteanu, Iezerul Caprei insemnat cu tricolorul. Ajunsi acolo sus am fost intampinati cu galagie, rasete si bucurie de tineri minunati si fericiti ca pot savura inaltimile muntilor nostri. Am poposit vreme de 20 de min, am impartit bucuria urcusului cu un tinerel dragalas de origine chinez ce isi adapostea entuziasmul sub umbrela lui desfacuta...am facut fotografii si apoi ne-am luat la revedere``Mi-a ramas in minte si in inima...dincolo de vf e o alta lume....  :worship: :worship: :smitten:

cornelina:
Am prins primul weekend cu soare, dupa muuuulta, muuulta vreme  :worthy:.
Si a meritat sa ne ardem putin fetele, nasurile si bratele, pe bucati.
Le vom uniformiza cu alta ocazie.

Una peste alta a fost o iesire faina.
Si a fost faina din meritul oamenilor frumosi, care au participat si care au ras de "comunismul" serviciilor de la hotel.
Aceeasi oameni faini, care au intins o mana de ajutor pe coclauri celor cu sufletul mai obosit.
Nimeni nu a ramas in urma si toti au participat la traseul de vineri, un pic ocolit, un pic mai plin de buruieni :)
Buruieni in cararea catre Cascada Balea, care au adus un plus de adrenalina, celor care s-au incumetat pana acolo.
Un minus zilei de vineri: returul pe asfalt, care nu s-a potrivit cu incaltarile de munte.
Unora dintre noi ne-ar fi placut returul prin padure :(.
Poate la evenimentul de anul viitor.

Sambata a adus cu sine ocazii de facut fotografii de poveste.
Si sansa de a "sparge" grupul, astfel incat sa ne fie impacata toata lumea.
Si a meritat. :)
Unii au vazut Vanatarea lui Buteanu si Varful Capra, altii Lacul Doamnei.

Unii au mancat ciorbe si papanasi la cabana, iar altii langosi si clatite.
Toate binemeritate dupa mai bine de 20 mii de pasi parcursi  :coolsmiley:

Iar seara s-a incheiat cu petrecere si cu un La multi ani! cantat unuia care e zodia Balanta, dar treaca de la noi.  *|*.
Poate face cinste de ziua lui.

Speram ca cei noii participanti sa fi inteles spiritul SC si sa mai vina cu noi.

Toate cele bune!

PS: pozele Dianei sunt definitorii pentru acest eveniment.

Angela B:
      Prea putine vorbe aici pentru cele trei zile petrecute impreuna.
Dupa o perioada in care uitasem atmosfera din actiunile SC am petrecut trei minunate cu prieteni vechi si noi.
Am avut o vreme cum nu indrazneam sa speram ca o sa avem si am vazut locuri minunate.
Multumesc frumos Diana pentru indrumare si pentru poze.
Si multumesc Singles Camp ca imi dati posibilitatea sa visez ca mai pot urca ....

:D :D

eugenandrei:
Buna seara! Imi cer scuze pt ca am intarziat cu postarea fotografiilor din aceasta minunata actiune, dar niciodata nu este prea tarziu :thumbup: In prima zi, pana la sosire, am avut parte de o mica surpriza si am vizitat pe fuga Cetatea Fagarasului:

Apoi dupa cazare, am plecat pe traseu spre Cascada Balea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă