Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 10 - 12 august 2018
alina1001:
Buna seara,
este prima mea participare la un eveniment organizat de dvs..
M-am inscris conform solicitarii, insa o intrebare legata de transport:
- am vazut informatiile legate de plecare, insa este nevoie de o inscriere prealabila pt transport?
SAU
- este suficienta inscrierea in excursie?
- detaliile legate de masina, nr de telefon sofer cand le postati?
Multumesc
Mihaela :D
krondia:
Buna Mihaela,
Sunt Diana, insotitorul de grup in aceasta excursie.
In cazul transportului inclus nu este necesara o alta inscriere pentru transport.
Datele masinii si ale soferului vor fi afisate cu 1-2 zile inainte de plecare.
Pe curand!
alina1001:
;) multumesc
krondia:
Aveti mai jos tarifele la obiectivele care se vor vizita:
Rezervatia de ursi din Zarnesti – 75 lei adulti, 45 lei studenti (18-25 ani)
Biserica Fortificata Harman – 10 lei
Biserica Fortificata Prejmer – 10 lei
Castelul Cantacuzino –
Vizita castel, galeria de arta, expozitia de sculptura din parcul castelului – 35 lei
Vizita castel, expozitia de sculptura – 25 lei
Rezervatia de zimbri Vama Buzaului – 10 lei
Muzeul Casa Domneasca Brebu – 8lei
Conacul Pană Filipescu – 8lei
Muzeul Cinegetic Posada 15 lei
Pentru Rezervatia de Ursi din Zarnesti va rog sa imi confirmati participarea aici pe forum pana cel tarziu maine seara la 20:00 pentru a putea cumpara biletele.
Un bilet adulti costa 75 lei si 45 lei studenti (18-25 ani)
Este varf de sezon si accesul vizitatorilor in rezervatie a fost limitat la 50 de persoane pe tur.
Noi vom vizita rezervatia sambata la orele 11:00.
Vremea se anunta insorita, numai buna pentru plimbare, in jur de 26 de grade, putin mai racoare la Azuga, 23 de grade.
Legat de echipament va recomand imbracaminte lejera, sport, sapca, pelerina de ploaie, vom petrece mut timp in aer liber si la munte mai sunt posibile averse de ploaie.
Pentru traseul Busteni - Cascada Urlatoarea este necesara incaltaminte adecvata pentru drumetii cu talpa care nu aluneca.
Pentru ca am mai primit intrebari legate de transport, cei care nu urca din Bucuresti vor lua legatura cu soferul pentru a stabili un punct de imbarcare de pe traseul microbuzului spre Predeal.
Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate cu 1-2 zile inainte de plecare.
diana.ana:
Multumim pt informatii, Diana!
Ma inscriu pt vizitarea rezervatiei din Zarnesti, ca de altfel pt toate celelalte obiective mentionate de tine.
O seara frumoasa tuturor!
Diana V.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă