Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sampanie, castele, muzee, cinegetica si voie buna. Azuga 10 - 12 august 2018

<< < (6/7) > >>

Louie:
Buna seara! :)

Din momentul in care am citit prima data detaliile acestei excursii nu am avut absolut nici o ezitare si nici o indoiala ca totul va fi perfect. Este prima excursie la care am participat si a fost o incantare!

Locatia pensiunii, obiectivele vizitate, talentul de povestitor al Dianei si atentia pe care ne-a oferit-o, grupul, totul a fost minunat!

Recomand tuturor celor nou veniti in SG sa participe la excursii, vor avea parte de experiente deosebite.

Va multumesc pentru aceste zile minunate! :flori:

Irene:
Buna, sunt nou venita la Singles Camp si am fost incantata de excursie. Totul a fost minunat, ghida Diana s-a intrecut pe sine si ne-a aratat locuri minunate, castele si cetati incarcate de istorie, peisaje mirifice si cascade, muzee cu exponate valoroase. Vremea a tinut cu noi si am facut poze excelente. Voi mai merge cu Singles Camp, merita.

AliceD:
A fost o excursie foarte frumoasa! Sincera sa fiu, m-am bucurat atât de locurile minunate pe unde am umblat, cât și de oamenii frumoși cu care am fost.

Diana, cu dinamismul ei extraordinar completat de mult tact,  a știut cum sa ne atragă în locuri frumoase și mai putin cunoscute:
- Castelul Cantacuzino, cu gradina sa în care se afla o expoziție de arta contemporana, m-a surprins într-un mod extraordinar de plăcut;
- Bisericile fortificate, mai ales cea de la Prejmer, te duc cu gândul în alte vremuri;
- Zona de la Vama Buzăului, care este foarte frumoasa, precum și scurta drumeție la Cascada Urlătoare, mi-a bucurat sufletul;
- Chiar dacă nu am reușit sa vizitam unul din obiective (din motive foarte obiective - nu era deschis), am avut bucuria sa vizitam Casa memoriala a lui Grigorescu și Castelul Iuliei Hasdeu.
Sunt si la noi locuri minunate care merita sa fie vizitate.

Mulțumesc tuturor pentru zilele minunate petrecute împreuna! Si sa nu uitam de Dan, care ne-a condus in tot acest timp.

Alice

admin:
Ce minunat sa citesc ca ati fost incantati de ce ati vazut si simtit si ca v-a placut mult Diana! Credeti-ma ca este cea mai mare satisfactie a mea cand vad ca oamenii apreciaza cadrul pe care-l oferim, il folosesc asa cum este el gandit, cand se imprietenesc in aceste iesiri, cand gasesc compatibilitati, afinitati, cand se creaza un spatiu de buna armonie. Citind ce ati scris sunt convins ca ati fost un grup de oameni faini, din aceia care vin cu inima deschisa, cu zambetul pe buze, cu toleranta si intelegerea ce caracterizeaza persoanele educate. Bravo, va felicit si celor noi va spun cu adevarat "bine ati venit" aici!  :flori:

krondia:
Da, Gigi, a fost intr-adevar un grup „de poveste”, cum toate ar trebui sa fie…  oameni deschisi, veseli, care au stiut sa se bucure de tot ce au vazut, care au rezonat firesc unii cu altii. Desi programul a fost condensat nimeni nu s-a plans, dimpotriva, in Brasov am avut marea bucurie sa vad ca o parte din grup a preferat sa renunte la masa de pranz, multumindu-se cu o gustare din mers, doar pentru a mai vedea ceva. Asa am prelungit plimbarea pe strada Sforii, am ajuns si la Poarta Schei si Poarta Ecaterina si am intrat si in Biserica Neagra.

Am cantat in padure, am dardait impreuna seara in gradina pensiunii, neindurandu-se nimeni sa se retraga in camera si am ras cu lacrimi la pataniile povestite de cativa dintre noi, sunt doar cateva dintre momentele frumoase ale excursiei.

Eu una aveam nevoie de aceasta energie pozitiva, totul e mai simplu cand simti recunoasterea si aprecierea muncii.
Pentru toate astea va multumesc, meritul este in intregime al vostru, cei pe care v-am simtit atat de aproape in aceste zile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă