Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vrancea spectaculoasa in 3 zile de vis 8 - 10 iunie 2018
Bon Voyage - interne:
INFORMATII TRANSPORT
Traseu : Bucuresti - Buzau - Ramnicu Sarat - Focsani - Lepsa
Plecare din Bucuresti la ora 07:00 Piata Unirii
Nr. microbuz: B - 340 - NEW
Nume si nr tel sofer: Viorel - 0763/675739
Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.[/size]
Gabriel:
INFO- Plecarea din Bucuresti ora 7,din zona Piata Unirii-in fata Hotelului Horoscop, pentru persoanele din Braila/Galati in jurul orei 8,30-8,45 in zona garii CFR Buzau. In Focsani vom face un tur de oras,apoi vom lua o masa de pranz intr-o locatie faina. Masa de seara o vom servi la pensiune.
almi_gabi:
Am revenit anul acesta pe meleagurile din zona Vrancea -Buzau; prima data am mers in 2016 in tara Luanei si atunci am fost impresionata de cat de frumoase sunt aceste locuri. Este o zona mai putin cunoscuta si nu asaltata de turisti, acesta fiind probabil si motivul pentru care si-a pastrat autenticitatea. Pe aici se gasesc inca oameni care se preocupa de pastrarea traditiilor, culturii, mestesugurilor si obiceiurile din zona. Astfel de oameni reusesc sa aduca la lumina si sa arate turistilor ce tara frumoasa avem.
Si cand vezi toate acestea alaturi de un grup placut, intr-o atmosfera destinsa este si mai relaxant. :) Ma bucur ca am mers impreuna in aceste locuri minunate. Multumesc calauzei noastre , Gabi, pentru rabdarea de a ne prezenta istoricul zonei, lui Viorel, “responsabilul” cu transportul si care ne-a facut sa radem cu “gura pana la urechi” !!! ;D :2funny:
Nu am sa uit dupa-amiaza de sambata cand, cocotati pe platoul unde se gaseste Casa Babei Vrancioaia, am asistat ( “pe net” - ce bine ca era semnal !!!) la revenirea in joc a Simonei Halep si castigarea ghemului 2 -personal, la scorul de 1-0 la ghemuri si 2-0 in al doilea ghem pentru Stephens eu nu mai credeam ca Simona va reveni. Cum am ajuns pe platou scorul a inceput sa se schimbe in favoarea Simonei. Cred ca energia de acolo a fost de ajutor !!! Asa ca atunci cand voi mai auzi de acest meci imi va reveni in minte si locul unde eram. Ma bucur ca am fost alaturi de voi si ne-am bucurat de aceasta victorie. :thumbup: :yeah:
Sper sa ne revedem si in alte excursii si sa ne amintim cu drag de cele 3 zile petrecute impreuna. Si la final, cateva imagini de pe valea Tisitei ( sper sa reusesc sa le postez – nu prea am mai avut timp in utima vreme si am ramas in urma cu modificarile de pe forum, dar am sa folosesc cele scrise de wonderland la postarea imaginilor. PS. A functionat!! O0 ).
Onix:
Locuri cu adevarat încantătoare, oameni faini cu care am ras, în concluzie un sfarsit de saptamana agreabil. Imi place sa revin in fiecare an si nu ma satur de Cheile Tisitei, sunt pline de energie pozitiva, de care avem atat de multa nevoie. Eu sper sa ne revedem cat mai curand, Gabi ! Numai bine tuturor ! :flori:
wonderland:
Almi_gabi, again? :faint: :kissing: Partea buna e ca avem un feedback minunat, de Golden Member.
Onix, te salut. Va imbratisez pe amandoua. Cu asa participanti, imi inchipui ce atmosfera faina a fost.
PS-uri - offtopic:
PS 1 - am mai detaliat un pic detalii tehnice pentru poze. ;) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg134476/topicseen.html#msg134476
PS 2 - Chiar, cum crezi tu ca s-ar putea reactiva dialogurile interesante si spumoase din alte vremuri?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă