Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (18/25) > >>

ioana65:
Bună ziua. Din Bacău merge cineva  la această ,,reuniune,,,??.

costi31:
Buna Ioana65,
 1.Daca esti deja inscrisa pt. excursie si doresti sa mergi cu noi mai este un loc la masina din Iasi,
 2.Daca pleci cu masina personala poti anunta si asta, asa poate mai gasesti pe cineva,
 3.Pentru orice alta dorinta poti face un anunt si se rezolva   :giggle:    :laugh:

Armyman1907:
Pentru autocarul cu ruta pe Brasov, de ce nu sunt afisate persoanele? Ca eu de acolo merg.

Syzygium:
Armyman, daca am inteles eu bine, ar trebui sa te treci pe prima lista.
Agentia a preferat sa puna o singura lista pentru plecarea din Bucuresti, ca sa poata repartiza echilibrat persoanele care pleaca din Bucuresti si ca sa evite confuziile intre cele 2 masini. Pe pagina anterioara e o postare scrisa cu rosu, de la agentie, in care se specifica ca agentia se va ocupa de distribuirea persoanelor in cele 2 masini de Bucuresti si ca va publica listele inainte de plecare.
Inscrie-te pe prima lista si specifica "plecare din Brasov".

costi31:
Regula este ca fiecare se trece singur pe lista transport, asa va fi mai usor si pt. agentie sa faca repartitia pe masini.
Pana la noi directive, luati lista cu copy/paste si adaugati-va numele si orasul .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă