Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (15/25) > >>

Victoria P.:
Buna si multumesc mult, costi31! Apreciez gestul dragut si ajutorul oferit in miez de noapte  ;)

Chiar "imi prind urechile" pe aici. Probabil asa este la inceput.  :-[
Da, cred ca ar fi trebuit sa citesc regulile de inceput, dar timpul ma preseaza si aici s-a scris destul de mult... Voi incerca MLM! Promit sa imi "fac lectiile" intre timp!  :)

"Pas cu pas"... :)

Aadar, multumesc pentru ajutor si astept sa ne cunoastem, sa o pot face personal...
Seara excelenta, tuturor!

wonderland:
Cristi31 te-a trecut pe lista, MLM s-a trecut pe ea.  Deci multumirile i se cuvin. Mai ales ca se straduieste atat sa anime acest topic:)
Victoria, pas cu pas, adevarat.  Recomandarea mea este, ca pentru fiecare, sa-ti iei un pic de timp sa te familiarizezi cu forumul de pe un laptop/pc. Apoi va fi mai usor si de pe telefon.
Enjoy!

mihaela comisel:
 *|*
Hello, hello,

Chiar nu renunta nimeni?
Eu inca astept, dar nu prea mullt...
Deci, persoana din Bucuresti inscrisa la transpor. Am zis!
 :food: :flori:

Cu drag
Mihaela

costi31:
Eu as zice sa-ti pregatesti geanta  :giggle: sa vedem daca '' Legea Atractiei '' chiar functioneaza  :worthy:  :laugh:

Bon Voyage - interne:
La aceasta excursie sunt inchiriate 3 microbuze pentru transport. Unul singur e cu plecare din Iasi, iar celelalte 2 vor pleca din Bucuresti pe 2 trasee diferite.

In urma inscrierii fiecarei persoane pe listele de transport de pe forum/mail, am selectionat raspunsurile si am incercat sa facem repartitia pe microbuze intr-un mod  echilibrat.
-Dorim sa va anuntam ca fiecare sofer va avea lista cu persoanele destinate fiecarui microbuz si nu este posibila schimbarea unui loc dintr-un microbuz in altul.
-Vom afisa inainte cu 2 zile de plecare listele de imbarcare pentru fiecare microbuz in parte.
In cazul in care nu se respecta aceasta repartitie exista riscul de a nu fi posibila preluarea si a celor de pe traseu.

Va multumim pentru intelegere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă