Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (13/25) > >>

mihaela comisel:

:oops:

... si e liniste in aer
si pe strada
si-n cetate...

Eu nu renunt si sper sa merg cu voi in Maramures :bow: :dance: :thumbup:

Astept sa fiu contactata :whistle:

cu drag
Mihaela

costi31:
Tot ce se poate...'' Cei din urma vor fi cei dintai ''
Pana atunci termina poezia Mihaela Comisel, posteaz-o aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2700.165.html
Doar asa vei imbuna Providenta ;)... si vei primi un loc fruntas  :) Mult noroc si inspiratie maxima iti doresc ! :kissing:

Victoria P.:
Buna seara, sunt noua pe aici...
A durat o vesnicie pana am reusit sa ma inscriu aici si sa pot comunica cu voi. Nu prea sunt adepta comunicarilor pe forumuri si nici nu ma prea pricep sincer la acest lucru...
M-am inscris in aceasta excursie in Maramures in minivacanta de Rusalii, am platit trasportul, dar am constatat ca inca nu sunt pe lista cu plecare din Bucuresti.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Ce trebuie sa fac? Cum ma inscriu la autocar, microbuz? Mai sunt locuri cu plecarea din Bucuresti? Daca nu, cum procedez, deoarece am platit si transportul?
Sper ca nu am intrat prea tarziu, deoarece vad ceva activitate pe aici. :)

Multumesc frumos pentru ajutor! :bow:

costi31:
Buna Victoria P., Nu ai aparut pe lista deoarece trebuia sa te treci singurica :) se ia ultima lista cu copy/paste apesi raspuns , dai lipire dupa care treci numele tau la nr. urmator , verifici , daca ai gresit poti  modifica in 15 min. sau apelezi la un prieten ;)
Oricum este bine sa te obisnuiesti,comunici cu forum-ul, si parerea ta conteaza, doar aici primesti toate informatiile !

costi31:
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Dej – Nasaud – Sacel:
1. Cristina P (Craiova)
2. Roxana S (Bucuresti)
3. Liliana O. Bucuresti
4.Simona C. (Craiova)
5. Florentina T. (Bucuresti)
6. Simona C (Bucuresti)
7. Ariadna B. (Bucuresti)
8. Gabriel U. (Bucuresti)
9. Emanuel G. (Bucuresti)
10.Gabriela Munteanu (BUCURESTI)
11.Ileana Nae ( BUCURESTI)
12. Roxana O. (Bucuresti)
13.Elena M. (Bucuresti)
14.Verona P. (Bucuresti)
15. Armand C. (Craiova)
16. Cornelia Iosifescu (Bucuresti)
17.Victoria P. (Bucuresti)

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel     ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
3. Irina G (Iasi.)
4. Cristina M
5. Teodora M

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă