Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
wonderland:
Bine ai venit Gina 20. Am adus aici si mesajul tau de salut si prezentare, gasit pe la... intrebari
--- Citat din: Gina 20 din Marți, 27 Februarie 2018, 23:29 ---Buna,
Sunt Gina, sunt nou înscrisa în comunitate si abia astept sa particip la prima excursie, Maramures în haine de Rusalii in perioada 24-28 mai. Sunt o persoana activa, îmi plac drumetiile, traseele montane... Abia astept.
--- Terminare citat ---
Pentru toti cei care urmeaza sa va inscrieti pe listele deschide de Bon Voyage -interne: luati ambele liste cu copy-paste, chiar daca va inscrieti doar pe una. Cam asa:
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti Rm Valcea Sibiu Alba Iulia Turda Cluj Napoca Dej Nasaud Sacel:
1.
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos Gura Humorului Campulung Moldovenesc Borsa Sacel ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi)
costi31:
Miniautocar cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti Rm Valcea Sibiu Alba Iulia Turda Cluj Napoca Dej Nasaud Sacel:
1.
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos Gura Humorului Campulung Moldovenesc Borsa Sacel ( ATENTIE 6 LOCURI )
1. Gina T (Iasi) 2. Costi A. (Tg. Frumos)
wonderland:
Bine ai venit, Costi!
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 28 Februarie 2018, 03:54 ---Pentru toti cei care urmeaza sa va inscrieti pe listele deschide de Bon Voyage -interne:luati ambele liste cu copy-paste, chiar daca va inscrieti doar pe una. Cam asa:
--- Terminare citat ---
1.
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
costi31:
Multumesc Wonderland ! cred ca acum este postat corect in lista transport :thumbup:
crispop:
1. Cristina P (Craiova)
1. Gina T (Iasi)
2. Costi A (Tg. Frumos)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă