Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018
costi31:
Dupa care a venit Barsana....aici mi-am spalat o parte din pacate :) Aici punctul de intalnire cu apa curgatoare :strambatura:
apoi prima zi de Rusalii lumea urca bucuroasa la biserica din sat
Dupa care am plecat in life pe Creasta Cocosului :dance:
Creasta se vede-n stanga.... noi mai avem de mers :)
de aici se incepe urcusul mai greu :-\ aici s-a stins cineva intr-o avalansa hai mai spre varf aici este mai greu :knuppel2:
SI AM AJUUUNS!!! *|*
costi31:
la intoarcere un izvor :worthy: si lumea super relaxata ::) dupa care prima oprire Breb cu gustari palinca si bere , sarmale delicioase si cornulete Aici mi-a placut fff mult :yeah: s-a dansat, toti ne-am simtit exccelent !!!
costi31:
Mai apoi iar o oprire cu palinca la greu... ;D :thumbup: si iar muzica si seara iar petrecere.....
Aici poze cu pensiunea
si apoi ne-am luat La revedere
costi31:
Iar la intoarcere am oprit si aici
Multumesc Lidia ! :flori:
Irina L:
Buna ziua tuturor.
A fost o excursie frumoasa in care s-au impletit intr-un mod armonios "traditia, istoria si drumetia".
Au fost niste zile minunate in care s-a ras mult, ne-am simtit bine, am schimbat impresii, "am mai ratacit drumul", a plouat doar cand a trebuit (cred ca Lidia a vorbit si cu Dumnezeu pentru a avea un program perfect😁)am dansat, am horit.
A fost o excursie de neuitat si abia astept urmatoarea iesire.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă