Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maramures in haine de Rusalii. Traditie, istorie, drumetii 24-28 mai 2018

<< < (22/25) > >>

admin:
Drum bun tuturor, sa veti o calatorie frumoasa si usoara pana in Maramures! Zona aceea este minunata, la fel si oamenii, sunt ospitalieri, veseli si au o palinca grozava! Ma gandesc cu drag la excursiile la care am fost ghid acolo, la ce bine m-am simtit, cat de mult m-au bucurat locurile! Sunt absolut convins ca o sa va placa, Maramuresul este special, iar voi o gasca faina! Lidia este cu voi, e un om superdedicat, vesel si care armonizeaza usor cu grupurile, asa ca depinde doar de voi sa aveti o minivacanta superba...Eu va urez sa va distracti cat mai bine si mai mult, sa va relaxati, sa va imprieteneti, sa va intoarceti cu amintiri minunate! Va astept cu fotografii si povestioare, aici pe forum.

Tania S.:
Maramures te-oi hori
Mai dorule,mai !
Si la lume-oi povesti
Mai dorule,mai !
Sa te stie-ntreaga lume
Mai dorule,mai !
Ca ai cel mai mandru' nume
Mai dorule,mai !

Ziua buna tuturor,sper ca ati ajuns cu bine acasa,cu bateriile incarcate,cu ecoul cantecelor morosene pe fundalul amintirilor…
Deschid lista celor carora vreau sa le multumesc cu : organizatorii care merita aplauzele noastre,pentru ca ne-au adunat alaturi si au creat conditii pentru confort si voie buna.
Vreau sa multumesc Lidiei care nu se dezminte si cu delicatete face din detalii aparent neinsemnate informatii pretioase,imbraca in haine colorate “aerul” dintre noi…reusind sa puna de acord  si sa risipeasca eventuale divergente.
Un reper important peste care nu vreau sa trec : ii multumesc “pilotului” nostru de cursa lunga Viorel – pe care il recomand cu caldura,sa fie desemnat sa insoteasca grupurile – este cel mai simpatic si sufletist conducator de… nava,cu mult bun simt si profesionist in trafic.I se mai poate atribui si juma’ de norma de…entertainer  *|*
Le multumesc tuturor celor cu care m-am bucurat de atmosfera prieteneasca,de muzica si veselie,de frumusetea locurilor prin  care am trecut,de ospitalitatea gazdelor .

Nu pot sa nu fac referire la imnul care ne-a insotit ca un leitmotiv pe parcursul aventurii in Maramures,stiu ca multi au apreciat cat a contat pentru noi : 
“Mniculaie-i morosan maaaa/Mniculaie-i morosan/Are moara si Cazan/Cine mere-a macina/Vesel ii tata ziua,/De sa duce nacajit/Inapoi zine horit!...”
Cu siguranta ne-am intors la rutina noastra zilnica mai proaspeti si mai …purificati sufleteste,un motiv in plus sa repetam experienta spre alte destinatii,in compania unor oameni la fel de frumosi si deschisi.
Eu va urez numai de bine si sa fim sanatosi sa ne revedem….

“ Mandru-mi canta cetera/Si-mi alina inima/Om canta cu bucurie/Lumea-ntreaga sa ne stie/Ca romanu-i numa unu /Si petrece ca nebunu' …” :yeah: *|* :applause: :applause: :applause: :applause:

mihaela comisel:
Ma alatur cuvintelor frumoase spuse de Tania.
Nu pot sa spun mai mult decat a facut-o ea.

Multumesc tuturor!  *|* :flori: :whistle: :worthy:

Cu drag
Mihaela

roxanas:
Multumesc Ggi si Samiza, pt.acest format de excursie, Multumesc Lidia, pt. o alta excursie frumoasa, avindu-te pe tine ghid.
A fost superrrrr, ca de obicei cu SC!!!!
Iar Maramuresul, ultima "baricada" a dacilor liberi, tarim de vis cu oameni minunati, veseli si prietenosi!
O alta excursie, marca SC - de poveste!
Va pup si va imbratisez pe toti cu drag, pentru ca mi-ati facut viata mai frumoasa!

tarba imola:
Buna seara tuturor ,daca nu era episodul cu cotul lui Laurentiu ,fara voie cred,dar care se putea evita daca se respectau regulile de calatorie in grup,aveam si eu numai cuvinte de lauda,dar trebuie sezizate si lucrurile negative ca sa evitam in viitor accidentele deci rog organizatorii sa includa in regulament ca in microbuz nu se faca" tumbe" si altele ,sper sa-mi revin pina in data de 10.06.2018 ,daca nu trebuie sa renunt la calatorie .Cu toate ca am avut un eveniment nefericit ma bucur ca am cunoscut oameni deosebiti.Noapte buna tuturor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă