Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului. Drumetie la stana 1-3 iunie 2018

<< < (19/21) > >>

gigel:
buna seara,

de acord cu tine Geta.... in acesta masina va mai fi si  Camelia.

am stabilit cu ea telefonic, aceiasi ora si acelasi loc.

problema e ca din toata lista nu stiu ce se intimpla cu o persoana  Magda F.... NU A DAT NICI UN SEMN .... va rog daca stiti ceva postati aici....sa nu ramina pe jos....

nu o cunosc si nu am nici telefonul ei

spor la treaba!

Masina 1
1. Mariana V, alias Gigel, vasilemar67@gmail .com
2.Geta S
3.Camelia C

Masina 2
1. Valeriu C. tel: 0732871817, valeriucoconcea@yahoo.com
2.Ionut P.
3.

Masina 3
1. Florin F. Tel: 0724.556.468
2. Mirela O.;
3. Delia N.

Doamna cu Dar:
Mulțumesc pentru grija. Sunt aici   :angel:.
Nu am dat semn pana acum pentru ca nu ma simt prea confortabil in postura de pasager in autoturism la drum lung.
Așa ca maine ma prezint la start, in calitate de driver, cu mașina nr. 4.
7:30, nu?
Magda.

gigel:
multumesc pentru raspuns... da la 7,30 statia de metrou pacii nr masina 13 B CZG

o seara buna!

Doamna cu Dar:
Multumesc. O sa incerc sa gasesc masina.
Daca nu ma descurc voi suna la unul din cele doua numere de telefon mentionate mai sus.
Pe maine!

Ancutza:
Buna dimineata! Ce se mai poate spune in plus despre 3 zile minunate, cu peisaje de vis? Ca ne-am bucurat de miscare pe munte, mai greu la inceput, dar intrandu-ne in ritm de a doua zi, avandu-l alaturi pe rabdatorul nostru ghid Iulian, caruia ii multumim- am mai fi urcat mai mult , dar ne-am dat seama ca nu mai putea sa tina pasul el pasul cu noi. 
 Ca ne-am adapostit de ploaie in podul cu fan al stanei, unde am cantat, am povestit sau pur si simplu am tras un pui de somn, aliniati unul langa altul ca sa ne tinem de cald. Sau ca am avut parte, din nou, de un show al nemaipomenitului  nostru Dan,  seara la dans. Pana la urmatoarea revedere, care sper sa fie cat mai repede, o zi buna va doresc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă