Arhiva > Arhiva
Manelele, pro sau contra!
carmentoma:
Ma gandesc de mai mult timp sa propun aceasta tema de discutie! De ce ? Pentru ca as dori sa stiu daca exista nesansa ca, la petrecerile la care vom participa chiar incepand cu prima noastra intalnire de pe 9-11 aprilie 2010, sa am ghinionul sa ascult la maxim acest gen de "muzica"! Deci acum stiti parerea mea: contra! Nu spun ca spre dimineata, cand sunt mai "anesteziati", sa se "buriceasca" putin, vorba lui Bahmu! Dar sa ascult non stop asa ceva... nu cred ca as putea suporta! Si mie imi place muzica de petrecere, veselia, chiar foarte mult, dar moda asta a manelelor ne-a invadat viata cam peste tot, de la sonerii de telefoane in tramvai sau in salile de clasa!
Cu speranta ca cei contra suntem totusi majoritari, astept cu nerabdare postarile voastre!
Oricum, gusturile nu se discuta!
admin:
Te asigur carmentoma, ca la Sibiel nu s-au ascultat niciodata manele. Au fost 2 igrupuri cu ncercari si rugaminti de a asculta o astfel de "muzica", dar chiar si daca as fi acceptat, nu aveam asa ceva...
carmentoma:
Deja va iubesc! ;D :D
carmentoma:
Sincer, ma jenam sa propun aceasta tema, de teama sa nu fac o gafa! dar daca te am aliat, m-am linistit!!
capsuna:
CONTRA!!!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă