Autor Subiect: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai  (Citit de 42923 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline zsoka

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Cornelia ,eu merg din Sovata  la Sibiu cu masina si o las acolo pe data de 09.05 daca vrei poti veni cu mine si inpartim 1 camera ,daca poti ajunge pana in Targu Mures sau Balauseni ,imi poti scrie la mandiczsoka@yahoo.com

Offline enya71

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Buna,
  La aceasta actiune din Constanta mai sunt participanti? Poate reusim sa ne mobilizam pentru transportul pana la Bucuresti. Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com

Offline cornelina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 95
@zsoka

Multumesc de oferta. O sa merg direct catre Sibiu.

Inca nu m-am decis daca joi seara sau vineri dimineata.
Daca nu am alta alternativa, vin de joi seara si atunci voi apela la oferta ta de impartit cazarea din Sibiu. Daca mai e valabila. :)

Ne auzim saptamana viitoare.

Pana atunci, toate cele bune!
Cornelia

Offline zsoka

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
In regula Cornelina ,cu drag putem imparti daca vi de miercuri seara ,iti las nr de tlf 0752172988 ptr orice eventualitate ,ptr ca nu observ imd mesajul pe mail  :) .Weekewnd placut !

Offline MihaelaN

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Buna...tuturor care navigati pe aici. Va invidiez. Visez la iesirea asta de mult timp si acum...niste vesti proaste ma impiedica sa imi vad visul implinit. Din pacate trebuie sa renunt.  :'( ... dupa ce imi pregatisem si bagajul). Daca mai e cineva interesat (o doamna fireste), cedez locul. Aaaaa...ma inscrisesem si pentru rafting, iar pentru drum cu urcare din Pitesti. Mii de scuze organizatorilor pe care abia astept sa ii cunosc. :((

Offline Dana Caragea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82

MihaelaN te rog sa lasi date de contact sau sa suni la urmatorul nr de telefon unde va raspunde o doamna interesata :)  :) 0751 369 347. Multumesc!

Offline MihaelaN

• Newbie
  • *

Offline MihaelaN

• Newbie
  • *
ok. Rezolvat. Multumesc Mihaela I. pentru suport.
Distractie placuta tuturor

Offline CoralI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Buna! Daca mai este vre-o doamna/donsoara interesata sa mearga, sunt interesata eu sa renunt.
Multumesc frumos!

Offline Mey

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Buna, Corall! Sunt interesată să merg in locul tau în această actiune. Te rog, contacteaza-ma la numărul 0741021927. Multumesc.

Offline melaniak

• Newbie
  • *
Buna! M-am inscris pentru aceasta excursie, dar din motive personale nu voi putea participa. Daca o doamna sau domnisoara este interesata sa mearga in locul meu, ma puteti contacta la numarul de tel 0741.164.482
Multumesc, o zi frumoasa!

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
Eu as putea participa, dar din motive total necunoscute ::), nu ma lasa Gigi sa stau cu o domnisoara in camera :((
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
Iti mai faci un cont, te inveti cu tocurile, probezi cateva rochite, bei un ou ca sa-ti subtiezi vocea si poate treci neobservata Laura ;)

Offline melaniak

• Newbie
  • *
Draga Laura, Chiar nu inteleg de ce nu vrea Gigi sa stai cu o donsoara in camera! Pacat...mai ales pt. mine!

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
@Iustin ... nu-i rea ideea ... numai avantaje, daca analizez nitel :whistle: :applause:

@melaniak Laura=Laur :slap: ... dar se cauta solutii :pleasantry:

Facem lista:
1. ma deghizez :crazy2:
2. imi schimb numele :angel:
3. nu spun ca se interpreteaza :hammer:
4. imbat un participant :laugh:
5. rapesc un participant :sorry:
6. il conving pe Gigi :worthy:
7. o conving pe ... "vad eu" :D
8. dau mita ;)
9. ... cred ca vin cu cortul :-\
10. :help:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.