Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
GabrielaM:
Multumesc Gigi,
Am vazut... :)
Deja am luat legatura. Va prelua ea locul meu... mai ramane sa facem "aranjamentele" de ordin administrativ cu agentia.
Deci - locul s-a ocupat.
cornelina:
Buna sa va fie ziua de 1 Mai. :)
Este cineva din zona Cluj inscris?
Sa facem planuri de plecare catre Sibiu impreuna.
Sau daca nu, sa caut variante de transport si eventual cazare.
Sa aveti o zi insorita!
cristi8:
Salutare dragilor,
Am citit si eu topic-urile si nu am vazut nimic despre plecarea din Sibiu, poate mi-a scapat. Ramane valabila?
cristi8:
Daca mai este cineva din Brasov m-as bucura sa petrecem drumul impreuna pana la microbuz. Tel. 0735 930 870
wonderland:
Cristi8, da, e valabila.
--- Citat din: admin din Miercuri, 28 Martie 2018, 22:39 ---Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum.
....
Cand se apropie excursia fetele o sa revada si o sa improspateze lista...venind in ajutorul celor care au uitat sau nu au inteles ce trebuie sa faca...deci nici o grija, toata lumea va fi imbarcata...gata de excursie! *|* :dance:
--- Terminare citat ---
cititi mesajul complet pe e acest topic, la pagina 5 (o pagina mai in urma), ai mesajul repetat al lui Gigi (raspuns 87)
De asemenea, pe pagina 1 a acestui topic gasiti toate informatiile, ultra-detaliate privind transportul.
Cititi cu atentie si rabdare!
Succes si voie buna!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă