Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (17/31) > >>

wonderland:
Nu stiu, eu cand e luna sus, dorm!  :giggle:

Laur:
asa te lauzi? :whistle:

wonderland:
Da.  ;D

mariana.baitan:
Buna,

Re: Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
5.Livia T
6.Mihaela M.

Sa ne (re)vedem cu bine.
7. Mariana Baitan

admin:
M-am intors in tara, din excursia de Cuba. Imi reiau pentru 2 saptamani activitatea aici pe forum (pana la plecarea in Maroc). Incerc in aceasta perioada sa indrum pe cei noi, pe cei care nu au inteles inca foarte bine cum se desfasoara lucrurile aici.

Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum. Am primit Email-uri in care se cere confirmarea ca sunteti inscrisi pe acea lista. Am mai scris pe forum: la acest tip de informare din partea voastra nu raspundem cu confirmari. Este redundant si o mare risipa de energie. Daca ati transmis Email-ul este suficient, fetele din agentie stiu ce au de facut. Problema este in situatia celor care nu raspund la timp, sau deloc... :-[ Este foarte greu sa te intorci la tabele, sa pigulesti din sutele de Email-uri care se primesc in fiecare zi, raspunsurile intarziate. De aceea insistam sa ne raspundeti la timp. Este in ajutorul vostru si o forma de respect fata de organizatori. Asa cum asteptati ca raspunsurile noastre sa vina imediat asa ar trebui sa reactionati si voi la solicitarile noastre de a primi astfel de raspunsuri. Marea mahoritate raspunde in 3-4 zile, termenul solicitat, dar multi se trezesc si dupa o luna... ::)Si apoi sunt nerabdatori sa primeasca confirmare ca am primit mesajul lor...

Cand se apropie excursia fetele o sa revada si o sa improspateze lista...venind in ajutorul celor care au uitat sau nu au inteles ce trebuie sa faca...deci nici o grija, toata lumea va fi imbarcata...gata de excursie!  *|* :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă