Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (14/31) > >>

Miss Lia:

--- Citat din: Edith din Marți, 13 Martie 2018, 14:21 ---Va salut cu drag pe toti !

Cedez locul   la aceasta excursie  unei  doamne . Am platit doar 200 de lei  acont.
Atasez alaturi adresa mea  de e-mail.   luchianedith @ yahoo.com , sa stabilim detalii !

--- Terminare citat ---

Buna seara Edith! Mai ai locul liber?  :)

sultana:
Buna ziua,
Pentru inceput as vrea sa-i raspund Marianei ca sunt din Iasi si m-am inscris pt Cascada Beusnita; daca vrei sa mergem impreuna, as prefera cu autocarul din Bucuresti, dar mai vorbim. O zi buna.

mariana.baitan:
Buna Sultana,

Si eu prefer autocarul din Bucuresti. Poate mergem impreuna la Bucuresti. Ce zici, luam legatura pe email?

Miss Lia:
Buna ziua, tuturor!

Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
Sper intr-o calatorie cat mai frumoasa!

1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.

sultana:
BUNA MARIANA,

Ma bucur ca vrei sa mergem impreuna spre Bucuresti. As avea o rugaminte la tine. Daca stii cum, poate  ma treci si pe mine pe lista cu transportul din Bucuresti. Cineva mi-a transmis ca trebuie sa trimit un email spre firma  ( am facut asa ceva, dar inca nu m-am vazut pe lista respectiva).Adresa mea de email este tc_livia@yahoo.co.uk
O zi buna

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă