Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (9/31) > >>

Flo_rin:
Daca imi permiteti o sugestie: tura urmatoare sa fie cu 2 variante de tarif: cu tariful de rafting inclus si fara. Veti sti optiunile de la momentul achit?rii tarifului.

admin:
Da, doar ca atunci trebuie tinuta o evidenta separata in agentie, soft-ul site-ului nu stie ca pot exista doua tarife la aceiasi excursie. Si in loc de tabele create de soft automat, trebuie tinute liste separate. O munca in plus care se suprapune peste volumul imens se acolo. Oricum desi site-ul este relativ nou, nu are decat doi ani, lucram la un altul care sa faciliteze si astfel de situatii si multe alte lucruri. Step by step...

aliennt:
Buna dimineata!

Sunt nou in acest grup si mi-am dorit mult sa particip la excursia din Cheile Nerei. Din pacate, din motive independente de mine, va trebui sa renunt.

Optiunile mele au fost cu transport personal si cu rafting. Daca cineva doreste sa preia locul ramas liber, va rog dati un semn!

Cu parere de rau!

wonderland:
Sper ca dutchessa (Lidia) s-a abonat la topic si e pe faza. :)

Mary Mary:
As vrea sa preiau eu locul tau aliennt.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă