Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (6/31) > >>

SECUIU MARCELA:
Multumesc frumos Gigi pentru raspuns. Si mie mi-e ciuda la fel ca si tie, dar asa cum scriai tu candva la sfarsitul anului trecut, schimbarile efectuate in legea salarizarii de catre noul guvern ne-au afectat pe toti si nu prea puteam face planuri pe termen lung. Salutari cu stima.

admin:
Din pacate da, tara asta trece prin cea mai proasta perioada a ei, are cea mai slab posibila guvernare, iar de parlament ce sa mai zicem?! Eu am spus de nenumarate ori: degeaba vorbim , degeaba protestam pasnic...Astia n-au nici o treaba...Singurul lucru care i-ar convinge sa renunte la aroganta si la cinism, este defenestrarea...Pe asta au inventat-o si folosit-o praghezii in doua randuri...Cred ca la noi ar fi suficient o data. Lipseste insa cine o sa faca...sunt prea putini oameni de actiune fizica in Romania, cei care ar fi putut determina o miscare mai dura, de intimidare a celor care acum isi fac de cap, sunt plecati sa lucreze afara. Pe asta se si bazeaza "teleor-man & teleor-woman" Dar ca fiecare etapa istorica buna sau rea, o sa aiba si asta un sfarsit, mai aproape sau mai departat. Ce imi pare rau este ca ceea ce am facut in 89, ceea ce am incercat sa cladim dupa, este naruit si anulat si ceea ce oferim copiilor si nepotilor este o tara fara cap si fara coada. Fac parte dintr-o generatie care a ars degeaba, nu lasam nimic bun in urma noastra. Cei care vin trebuie sa se apuce sa o recladeasca din temelii.

Bon Voyage - interne:
Deoarece numarul de locuri s-a completat la aceasta excursie si pentru a stii ce mijloc de transport sa inchiriem, deschidem lista de transport cu plecare din Bucuresti:

1.

Flo_rin:

--- Citat din: Bon Voyage - interne din Marți, 13 Februarie 2018, 14:37 ---Deoarece numarul de locuri s-a completat la aceasta excursie si pentru a stii ce mijloc de transport sa inchiriem, deschidem lista de transport cu plecare din Bucuresti:

1. Florin Franciuc
--- Terminare citat ---

Bon Voyage:
La aceasta actiune mai este doar un singur loc disponibil intr-o camera dbl pentru barbati. Am anuntat de cateva zile pe site ca la femei nu mai sunt locuri si totusi se fac inscrieri si se achita.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă