Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
crystyna2000:
Hei, Tania !
Ai veni si anul asta in Cheile Nerei , ca in ultimii doi?
Cred ca pentru tine acest traseu e un fel de test de anduranta anual... te admir pentru asta, dar nu numai :)
Tania55:
Daaaa .... draga Crystyna2000 .... vii si tu ?
crystyna2000:
Nu, Tania, anul asta nu mai vin...dar mi-ar placea sa te reintalnesc, cine stie... :)
Flo_rin:
Salutare tuturor,
Tania, share-uiesti cu noi cateva dintre impresiile anterioare? Eu sunt nou si in grup si in Cheile Nerei. Te intreb pentru ca daca mergi a treia oara înseamn? ca e ceva magic acolo ...
Tania55:
Daaa ... Flo_rin !
In prima zi va fi o drumetie mai usoara, la ochiul Beiului (cu legenda respectiva), iar cascada Beusnita sper sa aiba apa in luna mai.
In cea de a doua zi traseul va fi mai lung dar, splendid, toti cei din grup au facut bataturi, Wonderland a facut bataturi si "pe creier" dar, a ramas cu amintiri de neuitat :D
In cea de a treia zi la rafting va fi adrenalina la maxim, sper sa fie Nera cu multa apa in luna mai.
Uita-te la feed-back-urile anilor anteriori.
In primul rand tu trebuie sa fii 'magic' pentru ca grupul va fi 'magic' in mod sigur.
In toate excursiile organizate de Singlescamp eu m-am simtit bine, a fost 'magic' de fiecare data ... si sa-ti spun drept , nu stiu unde este 'magia' ;) ... poate in frumusetile naturii, poate in modul de organizare, poate in persoanele din grup ;)
Aaaa .... dar eu sunt din judetul Caras - Severin, adica din zona ... si aici natura este 'magica' iti garantez !!! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă