Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (28/31) > >>

enya71:
 O actiune reusita. Sper sa o repet si la anul. Sau poate Gigi ne va face o surpriza si organizeaza o actiune cu rafting si prin alte locuri.  Gazda de la pensiune ne-a adoptat imediat simtindu-ne ca acasa. Am fost grup fain care s-a bucurat de locuri si oameni.

dutchessa:
stiti cum a fost? FASCINANT, intr-adevar!!!

Multumim si tie draga Bogdan, ca ne-ai dus si ne-ai adus in timp util, sa prindem trenuri, avioane, si un pui de somn bun....si muzica din autocar a fost perfecta !

wonderland:

--- Citat din: Iselin din Luni, 14 Mai 2018, 13:25 ---aaaa, am omis sa va spun ca excursia asta imi stimuleaza dorinta pentru o noua actiune....daca aveti propuneri pentru o excursie din experientele voastre  trecute,  va rog nu ezitati  sa-mi sugerati....Mirela Iovescu  Tr. Severin- alias Iselin

--- Terminare citat ---

E mai greu pe...recomandari. E in functie de timp, de stil personal, preferinte etc. Alte excursii cu rafting oricum nu mai sunt. :D Dar sunt destule altele spectaculoase, fiecare in felul ei.
Primul pas ar fi sa vezi in care actiuni mai sunt locuri libere. Fie din buletinele informative transmise pe email de Gigi, fie de pe site, din Calendarul excursiilor, ori din Lista excursiilor, cum preferi.

http://www.singlescamp.ro/
http://www.singlescamp.ro/evenimente/

Voie buna. Vedem si niste poze pe forum sau doar pe whatsapp?  ::) :angel:

crystyna2000:
Bine zici, Alis... nici o poza, nimic?
haideti, fiti putin mai generosi, puneti cateva fotografii
de la rafting macar ...

Iselin:
Buna, la toata lumea! Cred ca am spus  ca acum inteleg  titulatura acestei excursii si confirm ca "fascinant" e termenul potrivit, deloc exagerat...Insa nu am evidentiat in mod distinct contributia factorilor umani la reusita acestei actiuni. Asa ca voi incepe cu Bogdan, caruia ii multumesc pentru siguranta deplasarii cu masina si as dormi linistita daca la urmatoarea excursie autocarul in care m-as afla ar fi condus de el ....urmeaza, in ordine cronologica, gazda...dl.Ema :) foarte ok, insa Oana adorabila, mancare ca la mama acasa, camere ingrijite...tot respectul pentru cum inteleg sa-si primeasca oaspetii. Ghizii, ei da, ghizii, extraordinari.Pentru ca Augustin a insotit grupul din care am facut parte lui ii datorez reusita traseului in ce ma priveste...si-i multumesc. Grupul, desi eterogen in privinta varstei, preocuparilor cotidiene si a altor aspecte ale vietii,  l-am perceput ca pe o echipa ...mi-a placut asta si m-am simtit bine, cateva persoane mi-au fost chiar foarte dragi...Va multumesc tuturor! Mirela Iovescu alias Iselin

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă