Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai

<< < (25/31) > >>

Mihateo:
Buna dimineata! Va rog sa ma inscrieti si pe mine la transport din Bucuresti pt excursia de la Cheile Nerei !

Mihateo:
Buna dimineata! Va rog sa ma inscrieti si pe mine la transport din Bucuresti pt excursia de la Cheile Nerei. Multumesc

oviarad:
Ma inscriu si eu pentru urcare din Bucuresti.
1. Florin Franciuc
2. Violeta S
3. Greta SERBAN
4. Mimi A.
5.Livia T
6.Mihaela M.
7.Mihateo

Sa ne (re)vedem cu bine.
8. Mariana Baitan
9. Mirela I - conexiune Turnu Severin

Miihateo, pentru a te inscrie pe lista de transport trebuie sa o iei pe ultima cu copy/paste si sa te treci pe ea fiind atenta sa nu stergi pe cineva, acum am facut-o eu pentru tine, te incurajez ca pe viitor sa incerci tu.

oviarad:
Referitor la transport: s-a transmis din agentie un Email catre toti participantii, asteptand raspunsurile voastre referitoare la locul de urcare. Cu ceea ce s-a primit s-a facut o lista de imbarcare care va fi transmisa soferilor si ghizilor. Este deci inutil sa se mai deschisa o lista pe forum.
BRR imi cer scuze, acum am vazut, Mihateo verifica-ti mailurile. :(

Bon Voyage - interne:
INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana

Plecare  din Bucuresti la ora 07:00 MOL PACII
Nr. microbuz:  B 284 NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN CRISTICA 0753 878 454.

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă