Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Fascinantele Chei ale Nerei si Cascada Beusnita. Drumetie si rafting 10 - 13 mai
zsoka:
Cornelia ,eu merg din Sovata la Sibiu cu masina si o las acolo pe data de 09.05 daca vrei poti veni cu mine si inpartim 1 camera ,daca poti ajunge pana in Targu Mures sau Balauseni ,imi poti scrie la mandiczsoka@yahoo.com
enya71:
Buna,
La aceasta actiune din Constanta mai sunt participanti? Poate reusim sa ne mobilizam pentru transportul pana la Bucuresti. Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com
cornelina:
@zsoka
Multumesc de oferta. O sa merg direct catre Sibiu.
Inca nu m-am decis daca joi seara sau vineri dimineata.
Daca nu am alta alternativa, vin de joi seara si atunci voi apela la oferta ta de impartit cazarea din Sibiu. Daca mai e valabila. :)
Ne auzim saptamana viitoare.
Pana atunci, toate cele bune!
zsoka:
In regula Cornelina ,cu drag putem imparti daca vi de miercuri seara ,iti las nr de tlf 0752172988 ptr orice eventualitate ,ptr ca nu observ imd mesajul pe mail :) .Weekewnd placut !
MihaelaN:
Buna...tuturor care navigati pe aici. Va invidiez. Visez la iesirea asta de mult timp si acum...niste vesti proaste ma impiedica sa imi vad visul implinit. Din pacate trebuie sa renunt. :'( ... dupa ce imi pregatisem si bagajul). Daca mai e cineva interesat (o doamna fireste), cedez locul. Aaaaa...ma inscrisesem si pentru rafting, iar pentru drum cu urcare din Pitesti. Mii de scuze organizatorilor pe care abia astept sa ii cunosc. :((
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă