Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018  (Citit de 65379 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
Re: Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
« Răspuns #255 : Duminică, 06 Mai 2018, 08:31 »
Eu zic ca a nimerit bine, poate o fi ratat vreun Fat-Frumos, ipotetic, de dincolo, dar sigur s-a multumit cu Zmeii,reali, de la noi "he,he,he' nu?
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #256 : Duminică, 06 Mai 2018, 08:49 »
Cat despre incurcatul excursiilor.. oricaruia din noi i se putea intampla.
ok, daca zici tu. eu vreau sa cred ca nu. Si, crede-ma eu sunt o aiurita la niste faze.  ;D
da, mai bine zmei reali, decat umbre de daci :)

syzygium, pozele tale arata foarte bine. cred ca, fara sa vrei,  le-ai dat o redimensionare perfecta pentru forum. Asa ca, nu cauta motive sa nu mai postezi. si, nu, mesajul lasat de iustin nu e similar. el imi explica cum a evoluat lumea si ce anacronica sunt eu cu email-ul  ;D
dar eu chiar sunt offtopic, asa ca nu ma mai prindeti pe aici :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #257 : Duminică, 06 Mai 2018, 09:50 »
ok, daca zici tu. eu vreau sa cred ca nu. Si, crede-ma eu sunt o aiurita la niste faze.  ;D

Am patit si eu odata sa iau alt tren care pleca la aceeasi ora din gara Iasi Nord unde numerotarea liniilor incepea in mod unic de la linia zero.

el imi explica cum a evoluat lumea si ce anacronica sunt eu cu email-ul  ;D

Desi esti intradevar centrul si cauza multor lucruri care se intampla in univers, nu am avut intentia pe care o presupui.
Au mai fost destule persoane care au preferat alte mijloace de comunicare si cineva  a facut o lista de email.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #258 : Duminică, 06 Mai 2018, 10:11 »
Iustin, ma citai, replica ta era la ceva scris de mine, deci, nu s-ar putea spune ca m-am trezit glasuind din centul universului. Nici macar din buricul pamantului. Dar, multumesc, mi-ai dat ocazia sa vad ca ai scos din context ce ziceam eu.

Ideea era sa nu solicitam adrese de email/contacte pe forum. putem sa o facem inainte de a ne desparti, in excursie. Atat.

@all, ma bucur sa va vad pe aici. Ca tot am amintit de poze, daca e cineva care nu e in grupul de WhatsApp si nu a primit link-ul cu poze de la Iulian, sa lase aici o adresa de email sau un nr de telefon si trimit eu linkul.

Evident, nu ma pot dezice si fac o recomandare: inainte de a va desparti, la final de excursie, cineva ar face bine sa faca o lista de contacte/email-uri cu cei doritori de schimb de poze. Sau, lasa tu o adresa de email, Syzygium. Mai bine una singura, decat sa apara prea multe pe forum. :slap:

Cred ca am clarificat suficient ceva ce poate n-am explicat prea clar.  E pacat sa stricam cursul  postarilor de impresii, frumoasa, variate si originale, asa cum le-ati inceput voi.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #259 : Duminică, 06 Mai 2018, 23:11 »
Se pare ca am pierdut multa distractie daca nu am  intrat pana acum pe forum. Simteam nevoia sa imi las un pic de spatiu, sa las sa se mai aseze impresiile.
M-am intors din Apuseni incarcata cu energie pozitiva, data de frumusetea ireala a locurilor, de vedele crud al ierbii si copacilor, de placerea de a cunoaste oameni noi si de a strange prietenia cu cei vechi( in special cu simpatica, miloasa si toleranta mea colega de camera). Hei, Noiembrie pe unde umbli?
Atmosfera care se creeaza in SC ma duce cu gandul la studentie: veselie, libertate, toleranta, comuniune, o stare de bine dar fara excesele specifice tineretii.
Excursia a fost, conform asteptarilor, o reusita deplina. Parca si vremea a fost aliata noastra, contribuind din plin la creearea de amintiri frumoase.Imi amintesc cu placere de corul barbatesc (sau o fi fost femeiesc? :giggle: sau mixt? ;D) a carui ecou se auzea sus pe munte, dandu-ne impresia ca asistam si noi la slujba de duminica.
Ce pot sa mai adaug relevant cand Mimi a prezentat fotoreportajul ei atat de exact, Iustin si Eugenia au adaugat niste poze atat de reusite iar Ovi(cu sau ...fara surprize) a pus cap la cap toate piesele puzzle-ului si ne-a prezentat rezultatul in rime :slap:(si nu numai :applause:)

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #260 : Luni, 07 Mai 2018, 05:50 »
Cum noiembrie a fost cu noi? Iar am pierdut esentialul, mie nu-mi spune nimeni?
Adevarul e ca destul de greu am reusit sa fac legatura intre numele de pe forum si cel real, Syzygium am realizat cine e abia in penultima zi, privind in urma realizez ca toti cei 4 "poeti" stateau la aceasi masa si nu s-a lasat cu poezie :)
P.S am ajuns acasa si am constatat ca gresisem polarizarea la magnet, era invers, acum am corectat-o :) sa te tii data viitoare.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #261 : Luni, 07 Mai 2018, 07:33 »
...Sunt inca in Apuseni,departe de lumea dezlantuita .Cand autocarul incepea sa urce drumul in serpentine prin paduri,spre Abrud,
am realizat ca sufletul meu cunostea locurile.Mergeam ca in povestile copilariei spre inima poporului meu,taram de vis unde totul devine
posibil.
Am intalnit zmei cu ganduri bune,Feti frumosi dispusi sa munceasca necontenit,Ilene Cosanzene dispuse sa astepte si sa gospodareasca.
Am avut tihna,pentru ca oamenii acelui loc refuza sa se schimbe,muncesc la fel,construiesc la fel,isi cresc animalele,isi educa copiii,flutura
cu mandrie tricolorul.
Am avut tihna privind in ochii lor albastri,stiind ca apara cu strajnicie muntii,poate din nou cu furca si ghioaga din casa muzeu a lui Avram Iancu.
Am plans pentru omul singur,cu palaria ponosita care vindea cofe de lemn la o rascruce,cu mainile batatorite de munca.Oare cat aur o fi scos
din munti ca sa ne faca mandri si mari...!
Stiu,pentru mine caii ar fi trebuit sa alerge liberi pe pajisti,cainii n-ar fi trebuit sa cunoasca lantul,brazii sa nu fie nicicand doborati,
oamenii sa nu cunoasca umilinta.Voi reveni...

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #262 : Luni, 07 Mai 2018, 08:42 »
oviarad
cand te gandesti ca noiembrie a stat cu tine la masa... si inca in capul mesei...

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #263 : Luni, 07 Mai 2018, 14:48 »

'Motii,oameni trupeste si sufleteste mai colturosi si mai vartosi..."
Despre ei as vrea sa zic multe...doamna muzeograf,femeie zdravana,crescuta la munte,cu pas asezat,legata de loc si pamant,
spunand pe de rost,ca pe Crez,Testamentul lui Iancu,stapanul"gospodariei" la care am stat,trecand in liniste,sprijinit in baston,
de cateva ori pe zi,ca sa supravegheze bunul mers.Sub palarie,o privire patrunzatoare ca apa rece a Izbucului,cerceta.
Om darz ,de munte,cu mustata si palarie.
Pai da,portul unei generatii,unde barbatul avea capul descoperit doar la inmormantare.
Apoi,prietenul nostru,tanar,saritor,prietenos,sfios sa se miste cu noi in dans,desi il indemn !
El raspunde cuminte"stii,noi cu din astea,populare".

Si-apoi toti cei ce se opreau din arat sa ne dea binete,sa ne faca cu mana,c-apoi am fost destul de respectuosi si...galagiosi.
Si vorba lui Dan,apoi uitati-va la noi,noi suntem SinglesCamp.
Am facut multa valva,am cantat,am mai deranjat linistea si cantecul pasarilor,am admirat,am comunicat cu multa lume,am invatat
ungureste,tot Dan a inceput...
Am multumit motilor,oameni cu umar"zdravan"cum imi place mie,grupul meu stie de ce,multumesc si colegilor,lui Ovi si fetelor
ce au imbracat ii !
Multumesc celor ce au facut fotografii de exceptie,minunate...si Danielei Mirela pentru Tricolorul ce-a fluturat prins de rucsacul ei,peste tot !
Gigi,poti fi mandru de noi !

Offline costi31

• Hero Member
  • Mesaje postate: 619
« Răspuns #264 : Luni, 07 Mai 2018, 15:13 »
Frumos din partea voastra... admir  faptul ca ati purtat ii , camasi si ca mi-ati format o imagine idilica despre acele locuri !!!  :smitten:
                                                                                                                                                                                          (sper sa ajung si eu acolo...)

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #265 : Luni, 07 Mai 2018, 18:23 »
Glumeam ave caesar, Noiembrie a fost prima din cei veniti cu autocarul care si-a dezvaluit identitatea(ma rog, m-a pus sa ghicesc cine e?)
Noiembrie foarte frumos scris, aproape ca am retrait excursia, sigur am vazut-o prin ochii tai, frumoasa poveste, frumoasa imagine, frumosi ochii. :)

Offline Iustin

• Full Member
« Răspuns #266 : Luni, 07 Mai 2018, 18:28 »
Ovidiu, am ceva nou pentru tine ....
Crezi ca ti s-ar potrivi?

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #267 : Luni, 07 Mai 2018, 18:36 »
Cred ca da Iustin , dar perfect ar fi I'm just a joke, la final

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #268 : Luni, 07 Mai 2018, 23:35 »
Iustin, pare mai mult decat o gluma, pare a fi o trauma serioasa pentru Ovi ;D. Incepe sa priveasca lumea prin alti ochi. :slap: :fight:. Cred, totusi, ca nu este asa de grav incat sa adaugam ultima fraza, chiar daca omul o cere. :D..
Sio si sa primeasca fiecare ce-si doreste. :crazy2:

Offline Iustin

• Full Member
« Răspuns #269 : Marți, 08 Mai 2018, 10:32 »
Oricum, mi-a placut partea cu botezul care a venit de la colegul de camera potrivit :))