'Motii,oameni trupeste si sufleteste mai colturosi si mai vartosi..."
Despre ei as vrea sa zic multe...doamna muzeograf,femeie zdravana,crescuta la munte,cu pas asezat,legata de loc si pamant,
spunand pe de rost,ca pe Crez,Testamentul lui Iancu,stapanul"gospodariei" la care am stat,trecand in liniste,sprijinit in baston,
de cateva ori pe zi,ca sa supravegheze bunul mers.Sub palarie,o privire patrunzatoare ca apa rece a Izbucului,cerceta.
Om darz ,de munte,cu mustata si palarie.
Pai da,portul unei generatii,unde barbatul avea capul descoperit doar la inmormantare.
Apoi,prietenul nostru,tanar,saritor,prietenos,sfios sa se miste cu noi in dans,desi il indemn !
El raspunde cuminte"stii,noi cu din astea,populare".
Si-apoi toti cei ce se opreau din arat sa ne dea binete,sa ne faca cu mana,c-apoi am fost destul de respectuosi si...galagiosi.
Si vorba lui Dan,apoi uitati-va la noi,noi suntem SinglesCamp.
Am facut multa valva,am cantat,am mai deranjat linistea si cantecul pasarilor,am admirat,am comunicat cu multa lume,am invatat
ungureste,tot Dan a inceput...
Am multumit motilor,oameni cu umar"zdravan"cum imi place mie,grupul meu stie de ce,multumesc si colegilor,lui Ovi si fetelor
ce au imbracat ii !
Multumesc celor ce au facut fotografii de exceptie,minunate...si Danielei Mirela pentru Tricolorul ce-a fluturat prins de rucsacul ei,peste tot !
Gigi,poti fi mandru de noi !