Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018  (Citit de 65434 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline liliana59

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Re: Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
« Răspuns #90 : Sâmbătă, 03 Martie 2018, 01:56 »
Lista de transport pentru aceasta excursie cu ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur.

1. Iustin D. (Bucuresti)
2. Ligia G ( Bucuresti )
3.Cristina N (Bucuresti )
4. Lidia A (Bucuresti )
5. Ovidiu M.(Sibiu)
6.Mimi M  (Bucuresti )
7. Simona V. (Bucuresti)
8. ALINA C ( urcare din Bucuresti)
9. Maria S. ( urcare Rm Valcea)
10.Liliana - urcare BucurestiW

Offline liliana59

• Newbie
  • *
« Răspuns #91 : Sâmbătă, 03 Martie 2018, 02:05 »
Buna dimineata,
Liliana ma cheama, mare activitate pe forum nu am avut pina acum. Doar m-am trecut pe lista excursiei din Apuseni, la nr.10
O sa incerc sa mai scriu cite ceva, insa abia astept excursia.

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #92 : Sâmbătă, 03 Martie 2018, 08:46 »
Buna Liliana , bine ne-ai gasit , ne bucuram sa te avem printre noi .
Activivtatea pe forum e optionala dar ar trebui sa nu lipseasca  :D, deci te asteptam cu drag .
In legatura cu inscrierea , banuiesc ca ai urmat pasi primiti pe mail in legatura cu plata si restul , aici te-ai inscris doar in lista de transport , avand numarul 10 esti norocoasa care va sta langa sofer  :D, glumesc desigur .
Eu am incercat ,mai sus , sa aflu pareri in legatura cu ce ar fi bine sa avem cu noi in excursie , deci asteptam si opiniile tale .
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline liliana59

• Newbie
  • *
« Răspuns #93 : Sâmbătă, 03 Martie 2018, 19:47 »
Buna, multumesc pentru cuvintele scrise!
Da, sigur ca am urmat si ceilalti pasi, urmeaza sa achit si restul de bani. inscrierea pe lista a insemnat doar nerabdarea mea pina la excursie si de asemenea nu puteam sa ratez locul 10. :yeah: ::)

Offline mihaela2017

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #94 : Duminică, 04 Martie 2018, 17:22 »
Buna! Mai merge cineva din Moldova in excursia asta? M-ar interesa daca putem merge impreuna sau trebuie sa ma inscriu pt plecarea din Bucuresti?!  Eu am platit oricum pentru plecare din Bucuresti pentru ca nu am transport din Vaslui pentru Sibiu sau Alba si nici legaturile nu sunt bune.
Daca nu este nimeni de prin zona,  urmeaza sa ma inscriu pe lista deschisa... Toate bune! ?

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #95 : Duminică, 04 Martie 2018, 20:28 »
Noiembrie, esti atat de poetica incat nu am reusit sa-mi dau seama daca vii sau nu in excursie. Sper ca da :). Mimi, ma bucur ca ne vom intalni din nou. Ovi din Arad, sigur esti pentru prima data cu SC? Observ ca deja o ajuti pe Wonderland cu orientarea celor...si mai noi decat tine :applause: Te-ai acomodat asa de repede incat pari a fi de-al casei. :D:thumbup:

Offline Del

• Newbie
  • *
« Răspuns #96 : Duminică, 04 Martie 2018, 20:33 »
Lista de transport pentru aceasta excursie cu ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur.

1. Iustin D. (Bucuresti)
2. Ligia G ( Bucuresti )
3.Cristina N (Bucuresti )
4. Lidia A (Bucuresti )
5. Ovidiu M.(Sibiu)
6.Mimi M  (Bucuresti )
7. Simona V. (Bucuresti)
8. ALINA C ( urcare din Bucuresti)
9. Maria S. ( urcare Rm Valcea)
10.Liliana - urcare BucurestiW
11. Delia N. (Bucuresti)

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #97 : Duminică, 04 Martie 2018, 22:16 »
Multumesc Del , eu inca incerc sa-mi spal din pacatele de la inceput , sper nu-mi fac altele din nestiinta :) pot spera doar ca Wonderland , ma corecteaza daca gresesc .

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #98 : Luni, 05 Martie 2018, 06:03 »
Observ ca deja o ajuti pe Wonderland cu orientarea celor...si mai noi decat tine :applause:
:faint: :faint: :faint: 
Del, e o observatie gresita.  :coolsmiley:
Nu ma ajuta pe mine, ca nu exista un post unic de ..."orientator" iar eu as fi ocupantul postului.
Ovidiu doar a inteles, ca multi (de aceea nici nu enumar) altii, mai vechi, mai noi, ca spiritul comunitatii SCT se...intretine si se duce mai departe asa: comunicand pe forum, animand atmosfera, orientandu-i pe cei nou-intrati, adaugand feedback-uri, impresii scrise si/sau poze la revenirea din excursie.
Poate ca eu sunt mai prezenta, mai constanta in timp, dar sunt si alte persoane, intrate in diferite momente.
Asa cum incep sa fie mai multe persoane care adauga poezii, articole  :smitten:
Deci, nu ma ajuta pe mine, ajuta, sa zic asa...comunitatea. Sau, face ce a citit in recomandarile lui Gigi, a vazut ca fac altii cand a intrat el pe forum si simtea nevoia de orientare. Bravo lui! Si celorlalti! Dintre cei nou-nouti si Iustin merita  :applause: Dar nu mai dau nume ca nu vreau sa descurajez pe cei ramasi nementionati.

Am simtit nevoia sa clarific. Nu de alta, dar mie imi place sa vad cat mai multi forumisti activi.
Ovidiu, tu tine-o tot asa, atat cat simti si cat vei sta pe aici.  :thumbup:
 Scuze tuturor pentru :offtopic:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #99 : Luni, 05 Martie 2018, 07:05 »
Mi-ar fi placut sa-mi incep altfel ziua, am lasat in urma si ma astepta atatea lucruri faine. Dupa grupul minunat de la carnaval m-am incarcat si motivat cat pentru un an...Sa fie bucuria mai mare, pe forum ma asteptau doua poezii ale lui echilibru si in "casuta", doua povesti ale Danielei. Si asta nu era tot: am primit o veste buna de colaborare pentru Delta blitz, pe care astazi v-o impartasesc si voua. Doar motive de bucurie!

Dar uite ca sunt lucruri care trebuie sa ma si intristeze un pic. Si trebuie sa explic, trebuie sa intervin si eu. Del, ne cunoastem bine ai fost cu mine in mai multe excursii, esti deci o "veche" aici. Dintre cei de la care astept un ajutor pentru cei noi. Si tu ai fost noua si intelegi bine cat de important este sa-ti explice cineva, sa-ti raspunda la intrebari. Ideal ar fi sa o pot face eu, dar si asta stii bine ca este imposibil. Sa stau conectat online 24/24 cu forumul ar insemna sa nu mai creez programe, sa nu mai am timp sa organizez si sa insotesc grupurile.

Sunt oameni aici care mi-au inteles mesajul si isi sacrifica din timp, acordand atentie forumului, indrumand si raspunzand in lipsa mea. Un lucru extrem de altruist, o calitate pe care o apreciez eu mult. Wonderland este un om caruia acest forum si comunitate ii datoreaza foarte mult, cine stie si intelege, nu poate decat sa-i multumeasca.

Pe Ovidiu nu l-am cunoscut personal, dar il intuiesc foarte bine, sunt cateva elemente care mi l-au conturat si care ma fac nerabdator sa-l cunosc. A venit ca un val de bucurie si deschidere aici, cu poezie, cu dialog, cu lucruri din viata lui. Ceea ce este exceptional! Este clar ca este genul de persoana care intelege multe lucruri, are asa cum simt experienta de viata care il fac sa inteleaga cat de important este ajutorul. Ovidiu ai tot respectul meu si asa cum am spus, astept mult sa te cunosc.

Din pacate, ceea ce li se intamplat lor aici este tipic, exact ceea ce patesc in general, in societate, toti cei care incearca sa fie bine. In loc sa fie apreciati, respectati, devin tinte. Ironiile, insinuarile, nu fac decat sa descurajeze si asa ajungem sa avem si sa intalnim tot mai putini oameni dispusi sa-si foloseasca timpul si mintea pentru a ajuta. Si atunci de ce ne miram oare, ca nu gasim o mana intinsa, un umar pe care sa stam cand avem nevoie?

Sfatul meu de viata este sa incurajam pe cei care fac bine, sa-i sustinem, sa-i motivam. Sa le aratam ca le intelegem efortul si altruismul. Nu-i nici un bai ca noi nu putem face bine, poate nu stim cum, poate nu avem resurse, timp etc, dar macar sa-i lasam pe altii s-o faca!

Ma simteam dator sa intervin aici, ma intorc acum la lucrurile bune...

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #100 : Luni, 05 Martie 2018, 08:11 »
 Sunt sigur ca Del a apreciat activitatea mea  si m-a incurajat sa continui , eu asa am inteles .
Multumesc admin pentru vorbele  frumoase si eu abia astept sa va cunosc pe "toti " in limita intalnirilor in excursii desigur .
Wonderland a fost , este si va ramane "closca" mea  , sper sa nu te deranjeze utilizarea termenului , exprima foarte bine sentimentul de protectie si ghidare oferit de tine , chiar daca partial ti-ai luat mana de pe mine ,sunt sigur ca din cand in cand mai arunci cate  o privire in directia mea , asa doar de asigurare ca nu dau rau in gropi :), si iti multumesc pentru asta .

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #101 : Luni, 05 Martie 2018, 10:52 »
Te-ai acomodat asa de repede incat pari a fi de-al casei. :D:thumbup:

Il verific eu daca e personaj real  :magic: noaptea cand schimba camerele la autocar.

Offline oviarad

• Sr. Member
« Răspuns #102 : Luni, 05 Martie 2018, 18:11 »
Multumesc Iustin , stiam eu ca cineva nu a uitat  :D, sper doar sa nu-ti doresti sa fii fost "ireal" cand /daca "rasuflarea " mea in somn , te va tine treaz  :D :D

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #103 : Luni, 05 Martie 2018, 20:16 »
Ok, daca facem concurs de sforait va trebui sa gasim si juriu :))

Offline Del

• Newbie
  • *
« Răspuns #104 : Luni, 05 Martie 2018, 23:34 »
Gigi, Wondeland, nu ma impuscati!
Sunt destul de surprinsa de efectul pe care l-a avut comentariul meu nevinovat (cel putin in intentie  :'( ).
Da, Gigi, ne cunoastem dar se pare ca nu chiar asa de bine, daca tu iti inchipui ca as ironiza un om, singles sau nu, ca l-as lua la tinta, indiferent din ce motiv. N-a fost nici ironie, nici insinuare, nici luat la tinta, nimic din ceea ce imi reprosezi tu. Nu a fost o critica la adresa lui Ovi, a fost doar o gluma amuzata.  M-a impresionat ( in mod foarte placut, tin sa subliniez) aplombul cu care Ovi a intrat in grup, cat de repede s-a acomodat si preluat sarcina de orientare a altora noi. Si stiind ca este o comunitate de oameni inteligenti, cu simtul umorului, mi-am permis o gluma. Pot accepta ca e o gluma proasta(desi eu nu cred asta), dar nu ca am urmarit sa jignesc un om, sa-i desconsider dorinta de a se implica si a face bine.
Ovi, multumesc pentru felul in care ai ales tu sa interpretezi spusele mele. :worship: