Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018

<< < (19/55) > >>

liliana59:

--- Citat din: Bon Voyage - interne din Marți, 27 Februarie 2018, 09:57 ---Lista de transport pentru aceasta excursie cu ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur.

1. Iustin D. (Bucuresti)
2. Ligia G ( Bucuresti )
3.Cristina N (Bucuresti )
4. Lidia A (Bucuresti )
5. Ovidiu M.(Sibiu)
6.Mimi M  (Bucuresti )
7. Simona V. (Bucuresti)
8. ALINA C ( urcare din Bucuresti)
9. Maria S. ( urcare Rm Valcea)
10.Liliana - urcare BucurestiW

--- Terminare citat ---

liliana59:
Buna dimineata,
Liliana ma cheama, mare activitate pe forum nu am avut pina acum. Doar m-am trecut pe lista excursiei din Apuseni, la nr.10
O sa incerc sa mai scriu cite ceva, insa abia astept excursia.

oviarad:
Buna Liliana , bine ne-ai gasit , ne bucuram sa te avem printre noi .
Activivtatea pe forum e optionala dar ar trebui sa nu lipseasca  :D, deci te asteptam cu drag .
In legatura cu inscrierea , banuiesc ca ai urmat pasi primiti pe mail in legatura cu plata si restul , aici te-ai inscris doar in lista de transport , avand numarul 10 esti norocoasa care va sta langa sofer  :D, glumesc desigur .
Eu am incercat ,mai sus , sa aflu pareri in legatura cu ce ar fi bine sa avem cu noi in excursie , deci asteptam si opiniile tale .

liliana59:
Buna, multumesc pentru cuvintele scrise!
Da, sigur ca am urmat si ceilalti pasi, urmeaza sa achit si restul de bani. inscrierea pe lista a insemnat doar nerabdarea mea pina la excursie si de asemenea nu puteam sa ratez locul 10. :yeah: ::)

mihaela2017:
Buna! Mai merge cineva din Moldova in excursia asta? M-ar interesa daca putem merge impreuna sau trebuie sa ma inscriu pt plecarea din Bucuresti?!  Eu am platit oricum pentru plecare din Bucuresti pentru ca nu am transport din Vaslui pentru Sibiu sau Alba si nici legaturile nu sunt bune.
Daca nu este nimeni de prin zona,  urmeaza sa ma inscriu pe lista deschisa... Toate bune! ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă