Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
wonderland:
In vremurile de care povesteste Mimi, ca si in cele de acum e cam aceeasi vreme foamete. Ne e foame de drumetie, cunoastere si insotire intru ganduri bune, veselie si alinare, fie si temporara. Deci, gandim la fel, simtim la fel, noi si vechi, iar ceea ce ne diferentiaza contribuie la feeria mentionata de oviarad.
Iar daca e sa pomenim de contrast, e asa cum spui tu Iustin, un contrast plin de pace si stare de bine. Unul similar cu al tablourilor ce aduc impreuna culori contrastante, care se sustine, se amplifica si se pun in valoare reciproc.
Iustin:
Iar prietenul Bachus face ca fiecare pahar de tuica sa emane armonie fiecare pahar de visinata sa amplifice frumusetea si fiecare pahar de vin sa intareasca spiritul si voia buna.
oviarad:
Cred ca depinde si de culoarea vinului Iustin , nu? :D
noiembrie:
Sa enumar si eu:sosele,sosele,case,izvoare de munte,case,garduri,magazin satesc,inca branduse...
Drumuri de munte,pietre,urcus,bocanci,ocheade,zambete...
Care ai luat,ma, visinata cu tine ?
Ah, urcus si iara urcus...unde o fi gospodaria lui nea...abia astept sa infulecam ceva,asa pe nerasuflate !
Credeti ca mai conteaza culoarea vinului lui Iustin ?
Am ceva cu enumerarea in seara asta.
Ne vedem in Apuseni...sper !!
Bon Voyage - interne:
Lista de transport pentru aceasta excursie cu ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si retur.
1. Iustin D. (Bucuresti)
2. Ligia G ( Bucuresti )
3.Cristina N (Bucuresti )
4. Lidia A (Bucuresti )
5. Ovidiu M.(Sibiu)
6.Mimi M (Bucuresti )
7. Simona V. (Bucuresti)
8. ALINA C ( urcare din Bucuresti)
9. Maria S. ( urcare Rm Valcea)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă