Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
wonderland:
--- Citat din: ALINA C din Joi, 22 Februarie 2018, 14:06 ---Multumesc pentru ajutor. Acum am vazut indicatiile.
--- Terminare citat ---
Pai, tu le-ai vazut repede. Iustin, n-a apucat sa le vada. ;)
Bine ai venit! (iti spun si aici)
PS Cred ca va fi multa veselie in grupul asta. Si aveti si cativa "veterani" cu voi, ceea ce va va face acomodarea mai usoara.
Iustin:
Wonderland mai gresesc si eu, cateodata chiar fara intentie.
Avem veterani? Ok, o sa-i rugam sa ne povesteasca din vremea razboiului, foametei, etc ca sa ne simtim bine prin contrast.
noiembrie:
Sa ramanem la intentie...
Astrele nu-mi sustin intentia de a fii printre prieteni,la iesirile din Bucuresti.
Voi incerca si cu Apusenii,la timpul respectiv.
Atunci poate primavara,ciripoii si" renasterea" imi vor da o mana de ajutor !
Mimi:
Iustin , despre foamete si alte alea , noi , "veteranii" nu stim prea multe , dar despre prima mea iesire cu SC-ul iti pot spune ca a fost plina de emotie inainte de plecare si plina de bucurie si de sentimentul de a fi "in familie" in timpul desfasurarii ei. Tin minte ca eram un grup de 6 si cu Gigi 7.O familie frumoasa plecata in vizita la "neamuri"care erau cei doi cabanieri din Transfagarasan. Ce vremuri ...
oviarad:
noiembrie , primavara, ciripoi si renastere , la fata locului exact cand trebuie , feerie va fi ;)
cu vinul de la Iustin , tuica de la oamenii locului , visinata de pe unde va fi , cred ca nu numai vom vorbi in versuri , sigur vom si vedea dedublat :)
sigur de veselie nu vom duce lipsa , subscriu wonderland
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă