Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
wonderland:
oviarad, daca totusi simti nevoia sa iti faci griji,mai poti adauga la criterii de potriveala: sforaitul, vorbitul prin somn, somnambulismul, mersul pe tocuri la miezul noptii... ;D
Codrina, n-ai ce sa le faci, baietii sunt mai rezervati in a imparti camera cu necunoscuti.
Desi, cazarea se face in camere twin, iar timpul petrecut in camera e scurt - somn adanc, fiecare dupa cat rezista, dupa drumetii, la petrecerile de seara si refresh pentru iesiri la orele fixate in program.
oviarad:
Multumesc wonderland , se pare ca sunt calul de bataie , >:( :D e ok mi se potriveste , criteriile sugerate de tine sunt de luat in seama , cred ca eu ma refeream la ce ma doare pe mine , privind postarea din nou. :angel:
Serios vorbind codrina , nu-mi fac nici o problema , se pare ca eu mi-am si gasit colegul , pe Iustin , cred ca sunt lucruri care ne leaga deja :D
Iustin:
Sunt corzi invizibile care te leaga de alte persoane si vrei nu vrei ajungi sa te ciocnesti cu ele cand se strange funia :D
Sper ca nu sforai ! :))
oviarad:
Sper si eu , pana acum nu am avut reclamatii de genul , insa am prostul obicei de a ma trezi foarte devreme , dar cumintel voi pleca la o plimbare sa nu deranjez restul lumii :)
Punctul de conectare a corzilor de care pomenesti sper ca nu e gatul , asta pentru a evita o problema mai grava cand se strange funia :D
codrina:
Oricum. ..trezirea este devreme..avem de bifat obiectivele din program....Nu se rateaza nimic😀
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă