Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
codrina:
Claaaaar *|*
oviarad:
Deci ,sintetizand ce stim pana acum , avem nevoie de cel putin un pulovar mai gros , ghete , impermeabil in caz ca ploua , lanterna , buna dispozitie si chef de distractie , vad ca visinata nu e obligatorie deci intra la optionale , altceva ? Pareri , informatii? Ce mai intra la obligatoriu si ce la optional dar e bine sa nu ne lipseasca ?
codrina:
Visinata. .Nu e op?ionala..sper sa aiba ei....dar. Ovi..daca ai handmade e binevenita😁😁😁😁.?i nu strica :thumbup:
oviarad:
Sorry , nu am , nu fac , nu consum , am ceva tuica primita de la cineva , nu stiu daca e buna , o pot aduce daca e cazul .
Din fericire , niste urme din copilarie , ma fac sa nu consum alcool , insa spre bucuria mea sunt deschis si glumet si fara . :D
oviarad:
Ca o rugaminte , tinanad cont ca nu cunosc pe nimeni din grup , fiind nou , nu stiu exact cum se fac repartitiile pe camere , mi-as dori eu fiind nefumator sa am un coleg la fel , daca e posibil desigur . :) Stiu ca e devreme inca, dar necunoscand exact procedura poate e mai bine mai devreme decat prea tarziu pentru astfel de rugaminti .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă