Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
Mimi:
Ovi , chiar ca Wonderland are dreptate ! Aici mai greu sa ramana locuri libere la vreo actiune. Chiar daca ai nostri colegi de drumetie sunt mai "tacuti " acum , acolo , cu siguranta vom fi ca intr-o familie ,asa cum m-am simtit eu inca de la prima aciune cu S.C.-ul .
In privinta zapezii eu zic sa fim prevazatori si sa ne luam echipament de iarna , pentru ca muntele e imprevizibil.Mai bine il caram uscat in rucsac , decat sa ne udam pe traseu.Zic si eu . :)
oviarad:
Inteles , lamurit , Mimi si wonderland , ma bucur ca va fi plin si ca voi avea ocazia sa va cunosc , faptul ca va fi plin nu inseamna automat ca nu voi putea schimba camera in fiecare noapte , nu? ;D :angel: :surrender:
Zapada nu cred ca vom mai avea , desi mi-ar placea , anul asta chiar am fost vaduvit , aici in Arad in general nu este . :(
Mimi:
Ovi , nu stiu ce parere ti-ai format tu ,citind alte postari ,dar se pare ca ai inteles un pic gresit conceptul S.C. (asta daca nu a fost doar o gluma comentariul tau de mai sus).
oviarad:
Este doar o gluma , scuze daca am fortat nota , cand am scris-o parea buna , ulterior am avut indoieli , vad ca am avut dreptate sa ma indoiesc ,, reiterez , e DOAR O GLUMA , nimic altceva , imi cer scuze |o
Mimi:
O.K. scuzele sunt acceptate ! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă