Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 28 aprilie - 2 mai 2018
oviarad:
Sunt sigur ca Del a apreciat activitatea mea si m-a incurajat sa continui , eu asa am inteles .
Multumesc admin pentru vorbele frumoase si eu abia astept sa va cunosc pe "toti " in limita intalnirilor in excursii desigur .
Wonderland a fost , este si va ramane "closca" mea , sper sa nu te deranjeze utilizarea termenului , exprima foarte bine sentimentul de protectie si ghidare oferit de tine , chiar daca partial ti-ai luat mana de pe mine ,sunt sigur ca din cand in cand mai arunci cate o privire in directia mea , asa doar de asigurare ca nu dau rau in gropi :), si iti multumesc pentru asta .
Iustin:
--- Citat din: Del din Duminică, 04 Martie 2018, 20:28 --- Te-ai acomodat asa de repede incat pari a fi de-al casei. :D. :thumbup:
--- Terminare citat ---
Il verific eu daca e personaj real :magic: noaptea cand schimba camerele la autocar.
oviarad:
Multumesc Iustin , stiam eu ca cineva nu a uitat :D, sper doar sa nu-ti doresti sa fii fost "ireal" cand /daca "rasuflarea " mea in somn , te va tine treaz :D :D
Iustin:
Ok, daca facem concurs de sforait va trebui sa gasim si juriu :))
Del:
Gigi, Wondeland, nu ma impuscati!
Sunt destul de surprinsa de efectul pe care l-a avut comentariul meu nevinovat (cel putin in intentie :'( ).
Da, Gigi, ne cunoastem dar se pare ca nu chiar asa de bine, daca tu iti inchipui ca as ironiza un om, singles sau nu, ca l-as lua la tinta, indiferent din ce motiv. N-a fost nici ironie, nici insinuare, nici luat la tinta, nimic din ceea ce imi reprosezi tu. Nu a fost o critica la adresa lui Ovi, a fost doar o gluma amuzata. M-a impresionat ( in mod foarte placut, tin sa subliniez) aplombul cu care Ovi a intrat in grup, cat de repede s-a acomodat si preluat sarcina de orientare a altora noi. Si stiind ca este o comunitate de oameni inteligenti, cu simtul umorului, mi-am permis o gluma. Pot accepta ca e o gluma proasta(desi eu nu cred asta), dar nu ca am urmarit sa jignesc un om, sa-i desconsider dorinta de a se implica si a face bine.
Ovi, multumesc pentru felul in care ai ales tu sa interpretezi spusele mele. :worship:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă