Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In inima Deltei Dunarii, la Mila 23. 4 - 8 iulie 2018
Gabriel:
O persoana din grupul de Delta m-a informat ca poate lua 1-2 persoane cu masina,din Bucuresti.Daca doreste cineva,ma poate contacta pt detalii.
oli:
Deja e f bine! Suntem in mijlocul Deltei, in pustietate! La o pensiune f frumoasa! Perfect!
enya71:
S-a mai terminat o minivacanta marca SC. Totul a fost asa cum stiam ca o sa fie: oameni frumosi, atmosfera prietenoasa si nu in ultimul rand gazde primitoare. Am vazut locuri inedite alaturi de un grup asa cum numai in SC se aduna. Multumesc tuturor pentru zilele minunate petrecute impreuna.
admin:
Cat de mult ma bucura sa aud ca a fost lume faina, ca v-ati distrat, ca v-a placut! E minunat sa stii ca dupa un efort al tau al organizatorului, al agentiei, al insotitorului si al gazdei totul a iesit bine, ca oamenii au apreciat!
Este important ca grupul sa fie legat, sa fie omogen, pozitiv, sa nu apara cate un incruntat, un pretios...Fara astfel de "personaje" se poate crea mai usor o armonie, o atmosfera faina...Ghidul poate atunci sta concentrat doar pe grup, nu pe prostiile vreunuia si nu-si iroseste energia incercand sa-l multumeasca pe "pretios".
Nu am fost la acea locatie, dar auzisem de ea doar cuvinte bune, asa ca am sperat ca totul sa se confirme. Si vad ca asa s-a intamplat. Ma bucur mult, pentru voi, pentru Gabi...! :dance: *|* :thumbup:
oli:
A fost o excursie exceptionala!
Pensiunea curata, frumoasa cu piscina la discretie.
Gazdelea sunt oameni primitori si veseli si-si doresc sa faca totul ca turistul sa plece cu amintiri de neuitat:
Excursii sa vedem apusul de soare pe lacuri, coloniile de pelicani de la cativa metri distanta, nuferii langa obiectivul aparatului, am vizitat Letea, tinut de vis, cu stepa, padure cu liane, dune de nisip ca in desert, caii salbatici iesiti la pascut, pupeze, dumbravence. Satul Letea iesit parca din muzeul satului cu a case traditionale cu coperis din stuf si peretii vopsiti in albastru. In plimbarea la Letea in mijlocul de transport a fost veselie si muzica, ne-au insotit copiii satului care stiau sa calareasca cai salbatici la 14 ani!
Am vazut Sulina-plin de farmec, cu miros de mare, cu cladiri vechi, cu ambarcatiuni , faleza, farul vechi, cimitirul comun pt tiate etniile, f pitoresc.
La pensiune am mancat preparate din peste proaspat si ingrediente din curte, peste gatut cu pricepere in fel si chip:
- sarmale de peste, ciorba de peste, storciag, supa de galuste cu peste, peste pe barza, chiftelute marinate de oesre, peste prajit cu mujdei si mamaliga, ardei umplut de peste-toate f bune...gogosile si clatitele nu au fost din peste :D
Nu stiu cum se face ca in excursiile Singles Camp si paricipantii sunt oameni prietenosi si frumosi, dar si gazdele si ghizii sunt si pricepute, si deosebit de frumosi ca oameni!
Asa ca inca o excursie reusita!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă