Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In inima Deltei Dunarii, la Mila 23. 4 - 8 iulie 2018

<< < (4/11) > >>

Brand_usa:
 Din cate am inteles nu se mai fac liste ca in anii trecuti, ci va trebui sa ne "ocupam" singuri de transport. Doresc sa-mi cumpar bilet dus-intors si intrebarea mea este cam pe la ce ora revenim in Tulcea in ultima zi ... :oops:

admin:
Intradevar Brandusa, ai inteles bine, este ceea ce am comunicat inca de la lansare: nu ne ocupam de partea de transport individual. Fiecare isi organizeaza asa cum doreste si ii este mai comod transportul spre si din Delta.

In ceea ce priveste intoarcerea din Delta: plecarea spre Tulcea se va face la ora 9.30, este bine venita un pic de relaxare dupa cateva zile de program. Luati micul dejun in tihna, mai povestiti, va mai destindeti ai apoi luati calea apei. Cu salupe rapide apreciez ca in cca o ora ajungeti in portul Tulcea. Acolo cei care doresc sa viziteze acvariul, vor fi insotiti de Gabi, ghidul vostru. Cine insa opteaza la a pleca direct spre casa, isi poate planifica asta cu incepere cu ora 12.00.

costinjb:
As dori f mult sa particip la aceasta excursie. Saptamina viitoare am sa am o discutie cu directorul meu si in functie de asta( :() platesc sau nu aceasta excursie.

wonderland:
Ai rezervare? (adica, ai platit avans?) Ca eu vad ca scrie ca nu mai sunt locuri. Poate doar daca renunta cineva :(

costinjb:
 Nu,nu am plătit încă nimic.Aștept un răspuns de la firma la care lucrez,apoi o sa mi organizez timpul pt restul anului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă