Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal in Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 23 - 25 martie

<< < (12/12)

mihaela2017:
Va salut cu drag!

A fost o drumetie cu peisaje superbe si participanti care stiu sa se distreze! Abia astept urmatoarele drumetii!  :dance: :dance:

Multumesc intregii echipe care organizeaza aceste evenimente!  :) :applause: :applause:

mirelam:
Ai dreptate Wonderland, ma simt norocoasa ca am participat la acest eveniment la Predeal. Multumesc tuturor participantilor si in special ghizilor Iulian si Mircea pentru o excursie de exceptie intr-un decor de vis. A meritat efortul de a trece prin viscol in drum spre Predeal. Am apreciat efortul tuturor de a ajunge cu bine la pensiunea Cool din toate colturile tarii. A meritat efortul primului traseu de vineri dupa-amiaza - ne-am bine dispus pentru petrecerea de vineri seara. Dar soarele de sambata dimineata ne-a dat energia si bucuria pentru traseul de sambata intr-un decor de basm. Mi s-a implinit inca un vis - de a merge prin zapada cu rachete de zapada. O experienta unica, pe trasee imaculate. Totul a culminat cu o zi senina si plina de soare de duminica - cand am ales sa ma bronzez putin. Un grup cu oameni minunati cu care sper sa ma reintalnesc in urmatoarele evenimente. Va imbratisez cu mare drag pe toti, mai ales pe Samiza si Gigi care fac ca toate aceste evenimente minunate si surprinzatoare sa se intample. Va multumesc, pe curand!  *|*  :flori:  :thumbup:

CristianB:
Buna seara,exista vreun link cu pozele facute de Iulian?

Syzygium:
Salutare, deocamdata nu. Doar o promisiune, ca nu ne-a uitat.

Syzygium:
Stiu ca toata lumea asteapta cu nerabdare ca primavara sa-si intre in drepturi dar noi tocmai ce am primit pozele de la Iulian.

Deschizatori de drumuri prin zapada neatinsa

In drum spre cascada Tamina. Numai ursul mai lasase urme in zapada pe acolo inaintea noastra

Si.. marea surpriza a excursiei - rachetele de zapada!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă