Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal in Bucegi, Baiului si masivul Piatra Mare. 23 - 25 martie

<< < (10/12) > >>

wonderland:
Desi, am vazut niste imagini live din Predeal. Ninge mai putin decat pe Moldova. Daca nu s-au inzapezit pe autostrada, ori is la schi, ori pe traseu :))))))) . Ca se stie, vremea buna tine cu calendarul SCT.  :thumbup:

wonderland:
Cam asa au jucat ieri prietenii nostri septic...
(sa nu ma intrebati de unde le-am furat, desi, daca ma intrebati nu-s adepta zicalei "scopul scuza mijloacele". Dar, uneori... "a la guerre comme a la guerre"   >:D
Am facut-o doar pentru ca stiu ca mai erau si altii curiosi sau nelinistiti de codurile anuntate... Sper sa nu supar pe nimeni.  :coolsmiley:

Felicitari, curajosilor! Asteptam si impresii.

Laur:
ahaaa .. hoata de fotografii  :magic:

in prima zi a fost nitel "complicat". a nins, ne-a prins noaptea, ne-a chinuit zapada, corpul voia pe o canapea, iulian n-avea nici rachete de zapada cu motor, nici telecomanda, ce mai ... "suparati foc" :)
a doua zi, ne-am hotarat sa facem carare in zapada neatinsa. peisaje feerice. zapada pe fiecare crenguta si frunzulita, soare, ciorba la diham ... parca si rachetelor au inceput sa le creasca motor :)
a treia zi, plimbare scurta, deja nu a mai contat efortul, un dus scurt la cascada, papa si home :)

dupa cum observati toate zilele s-au incheiat cu zambete, ceea ce e cel mai important!

Syzygium:
Ha, ha - wonderland ai avut un spion infiltrat printre noi care ti-a dat poze in timp real :) Ce nu se vede in poze sunt comentariile dintre noi "Uite, se vede cabana! Nu e! E fata morgana". Si nu inteleg de ce nu se aude cum gafaiam  :)
Oricum, bine ca ai postat pozele, dupa soarele de ieri si de azi eu aproape ca uitasem ninsoarea din prima zi.

Si ca sa fac un rezumat al excursiei - zapada fabuloasa, peisaje de poveste, un pic de efort la urcus, distractie maxima, prieteni vechi si noi...
Continuarea maine, poate facem rost si de niste poze...

Eugenia

Laur:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă