Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sovata. Bucatarie, fun si prieteni noi. 30 martie - 1 aprilie 2018

<< < (9/10) > >>

Picioreateodora:
Imi cer scuze eu sunt din Comarnic ,până la ploiești sau bucurești ma pot descurca de transport .Daca este cineva  care trece prin bucurești și ma  poate lua si le mine sa ma anunte la nr de tel 0721223717 sau aici printr-un mesaj

lidia.Iasi:
Buna tuturor! Sunt Lidia, insotitorul de grup in excursia de la Sovata  :)
Eu plec din Iasi dimineata si voi ajunge in jur de ora 13.00 la Vila Rigo.
Cazarea se va face incepand cu ora 14.00. Intalnirea de grup va fi la ora 17.00, cand vom discuta programul, propunerile culinare, etc. Va rog sa incercati sa ajugeti pana la ora stabilita pentu intalnirea de grup.
Nu uitati costumul de baie, slapii pentru SPA,  o tinuta lejera si incaltaminte adecvata (ghete impermeabile de preferat) pentru plimbari.

admin:
Drum bun, vreme insorita, bucate alese, gasca faina! Va doresc sa petreceti impreuna un week-end minunat, sa va imprieteniti, sa va bucurati de atmosfera de grup! Si asteptam impresii!  :) Si arome de bucatarie... ;D ;D ;D

Ghita:
 Buna ziua la toata lumea. Am fost pentru prima data intr-o astfel de actiune, iar mie personal, mi-a placut foarte mult. Sincer, nu am crezut ca,  persoane care s-au cunoscut abia de cateva ore sa se distreze atat de fain. Gasca a fost SUPER. Este sigur faptul ca,  in limita timpului liber disponibil,  am sa mai particip la astfel de actiuni.

gabriela67:
Buna! Eu am mai fost la astfel de actiuni, si ca de obicei m-am simtit foarte bine! Sper ca si voi cei care au participat, chiar daca nu au scris aici.!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă