Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018
Laur:
--- Citat din: cornelina din Vineri, 01 Iunie 2018, 19:43 ---Au fost negocieri la sange. :box:
--- Terminare citat ---
sa inteleg ca oviarad, vine cu smurdul :giggle:;D
wonderland:
:2funny:asa am crezut si io. Pana mi-am dat seama ca e raspunsul la intrebarea mea despre cum a..."prins" cateva zile de concediu. (vezi dialogul de mai sus)
ghe_rares:
--- Citat din: cornelina din Vineri, 01 Iunie 2018, 17:37 ---
Pleaca careva luni seara, din Ardeal?!
Eu vin din Turda.
Dar luni inca lucrez :(. Deci nu pot pleca decat dupa-masa, cel mai devreme ora 18.00.
Ovidiu, Rares, care sunt planurile/traseele voastre?!
--- Terminare citat ---
Si eu sunt in aceeasi situatie, asa ca am optat pentru avionul de seara... Dezavantaj pentru bagaj, dar castig un pic la odihna. Poate cu urmatoarea ocazie ne organizam mai din timp :) .
Laur:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 02 Iunie 2018, 12:29 --- :2funny:asa am crezut si io. Pana mi-am dat seama ca e raspunsul la intrebarea mea despre cum a..."prins" cateva zile de concediu. (vezi dialogul de mai sus)
--- Terminare citat ---
aaa ... ooo ... upsss :blush: :slap:
wonderland:
--- Citat din: ghe_rares din Sâmbătă, 02 Iunie 2018, 18:45 ---Poate cu urmatoarea ocazie ne organizam mai din timp :) .
--- Terminare citat ---
Asta presupune ca cei inscrisi sa intre in numar mai mare, mai din timp si mai des, pe forum. :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă