Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018
wonderland:
pai, dupa cum zicea si adda: acu sa te vedem :)
adda:
Eu cred ca face petrecere cu oviarad si nu vrea sa spuna.:))
noiembrie:
Zice Laur ca deturnam topicul,dar facem asta din nevoie de comunicare,de dialog.
Uite,multi dintre noi,ramasi acasa,ne dorim sa fim impreuna schimband ganduri,tinand aproape.
Apreciez ca Laur nu s-a sustras discutiei,ca a acceptat imaginea propusa pentru adresa casei lui,
fie ca I-a placut sau nu :).
Da, femelele haitei sunt pe pozitie,Doamne,ce-a iesit !
oviarad:
Lasa Laur ca aduc eu si fetele, vad ca colegele noastre cam incearca sa te prinda la colt :) gasesc eu vreo 2-3 banatence mai intelegatoare :D :D
Laur:
io stau si la colt, nu-i asta problema ;D :giggle:
--- Citat din: noiembrie din Sâmbătă, 26 Mai 2018, 22:17 ---Zice Laur ca deturnam topicul,dar facem asta din nevoie de comunicare,de dialog.
Uite,multi dintre noi,ramasi acasa,ne dorim sa fim impreuna schimband ganduri,tinand aproape.
Apreciez ca Laur nu s-a sustras discutiei,ca a acceptat imaginea propusa pentru adresa casei lui,
fie ca I-a placut sau nu :).
Da, femelele haitei sunt pe pozitie,Doamne,ce-a iesit !
--- Terminare citat ---
nu eu spun, eu chiar pun umarul : ))) Alis bazaie, ca stricam ordinea si curatenia :tomato:
io dau adresa, nu-i bai, dar tre sa te prezinti sa vopsesti leopardul, pana arata ca in poza :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă