Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018
Syzygium:
Costin, intradevar, si la Vihren si la Musala efortul a fost mai mare la sfarsit.
Cum am spus mai inainte, Vihrenul e in varful unei piramide masive, formata din blocuri de piatra. Mie mi s-a parut mare nu atat efortul in sine cat un pic inspaimantatoare piatra aia abrupta, pe care am simtit ca ma pierd. Parca eram pe un imens perete orizontal, fara nici un orizont si fara nici un reper.
Musala e mai simplu si portiunea aia cu cabluri nu ar fi trebuit sa puna probleme. Cablurile sunt pentru iarna. Dar mie mi-a fost un pic frica, habar nu aveam pe unde sa pun piciorul. La coborare mi s-a parut mai simplu, cred ca am invatat cum trebuia folosit cablul.
Mimi:
Ce actiune frumoasa ! Ma bucur pentru voi , cei care ati avut aceasta sansa . Pozele lui Eugen sunt minunate si ma bucur ca a inceput sa si povesteasca .
Felicitari pentru reusita de a urca pe cele doua varfuri. Incep sa ma antrenez mai mult , in ideea de a ajunge si eu pe acolo !
oviarad:
Trebuie sa recunosc ca Eugenia m-a surprins intr-un mod foarte placut, eram sigur ca va face fata pe munte( imi pare rau ca nu am stiut de teama ce te-a incercat, as fi stat mai aproape de tine, dar in tot raul e un mare bine asa ti-ai infrant singura senzatia si pe viitor vei sti ca poti sa o faci), surpriza fiind personalitatea ei. Cunoscandu-ne in Apuseni, vrand nevrand imi formasem o prima impresie, favorabila, recunosc dar aici in Bulgaria mi-am dat seama cat de incompleta era. O singura remarca pentru cei care cred ca bat campii, in ultima seara, Eugenia, da, da ,Eugenia mi-a facut placerea de a pluti in bratele mele prinsi in mrejele unei frumoase melodii.
Syzygium:
Ovidiu, altfel cunosti oamenii cand pleci impreuna la drum in zori la ora 6 si dupa ce cazi si te zgarii un pic pe nas.. :)
Alta savoare are paharul de vin baut impreuna dupa aia..
Pe blocurile alea de piatra, da, mi-a fost teama dar n-am fost singura, m-am bazat pe colegi, m-am straduit sa fiu constant pe langa cei cu care mi s-a parut ca pot sa potrivesc pasul si am avut constant un sfat si o mana de ajutor pe langa mine.
Cat despre toate celelalte.. hmm.. n-am la indemana un emoticon sugestiv.. cred ca ma apuc chiar acum sa desenez o combinatie intre "smiley" si "embarrassed"
gigel:
buna dimineata,
eu nu pot spune decat atat SUPERB, de la grija lui Iulian,peisaje,atmosfera,grup...iar emotiile cele mai puternile le- am simtit pe varful Vihren.
am venit din aceasta vacanta cu gindul ca in curind sa depasesc acesta inaltime.
tot respectul pentru toti cei cu care am petrecut aceasta vacanta...si in special lui Ovidiu care a avut grija sa mi intinda o mina de ajutor de cite ori am avut nevoie. :worship:
si inchid cu MULUMESC IULIAN pentru tot! :thumbup: :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă