Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018

<< < (27/32) > >>

Laur:
pai la 19 incepeti voi petrecerile? ... la 23, abia se deschide la non stop :dance:
sincer nu m-am gandit ca gluma se poate materializa ... ca tot ne organizam noi cumva ... :)

oviarad:
Frumoasa petrecere Laur, multumesc mult.  >:D

wonderland:
Laur, rusinicaaaa. Ai starnit lumea si acu zici ca n-ai stiut ca tre sa organizezi petrecere?  :crazy2: ;D :whistle: :magic:

Laur:
Lui oviarad i-a placut! :P :magic:

Syzygium:
A fost o excursie extraordinara cu oameni extraordinari. Am avut mari asteptari de la actiunea asta si am fost convinsa ca se va forma un grup frumos. Totul a fost cu mult peste ceea ce am anticipat.
Eu intru direct in munca acum, o sa revin cand imi limpezesc un pic mintea.
O parte din colegi sunt inca pe drum, o alta mare parte abia ajunsi pe la casele lor.
O sa revenim cu poze si impresii, trebuie sa afle toata lumea cum a fost!
Deocamdata va spun doar pe scurt ca am ajuns si pe Vihren si pe Musala si ca Iulian a trebuit sa faca calcule complicate pentru asta, sa ne strecoare printre ploaie, descarcari electrice si ceata.
Pana la urma a fost cu de toate: soare, ploaie, fulgere, nori, ceata, cazaturi in apa, iarasi soare pe deasupra norilor.. Si munti, munti cu lespezi de piatra, diferit de ceea ce stiam din muntii nostri ..

Eugenia

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă