Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe acoperisul Balcanilor. Drumetii si relaxare la SPA 12 - 17 iunie 2018
oviarad:
:knuppel2: vad ce ingrijorata esti ;D cred ca ar trebui sa ma ingrijorez eu ;D ;D
adda:
Doamne ce organizare aici, Cornelina vezi sa nu plece OviArad fara tine.... :giggle:
Chiar, voi la cat ajungeti de îl treziți din somn pe Laur? ;)
costinjb:
Pt A Eugen,î ți doresc excursie frumoasă,să ajungeți cu bine la 3000m,sa aveți vreme frumoasă și sa va distrați ca niciodată.Aștept poze pe site.
Media:
Mi-ar fi placut sa avem o gazda pe aici,mai ales pentru incepatori. Intrebarile mele nu au avut inca ecou!
wonderland:
Media, forumul nu are moderatori, daca la asta te referi cand spui gazde, pe niciun topic. Organizatorii afiseaza in prezentarea excursiilor informatii detaliate pentru decizii organizatorice individuale. Pentru comunicarea intre participanti, in scop de cunoastere, "incalzirea" atmosferei de grup sau pentru schimb de informatii/sugestii, responsabilitatea revine participantilor vechi sau noi.
Asa cum ai vazut deja Syzygium ti-a raspuns deja. :)
--- Citat din: Media din Vineri, 01 Iunie 2018, 23:20 --- inca astept raspuns ,daca e cineva din zona Neamt,Bacau,Vrancea, sa ne grupam pentru drum. Apoi, daca sunt,vom solicita ajutor pentru parcare in Bucuresti. Daca nu,ma voi limita la transportul in comun,si nu va mai fi nevoie de ajutor. :strambatura:
--- Terminare citat ---
E foarte probabil sa nu fie inscrisi din zona mentionata de tine si de aceea sa nu apara niciun ecou. Ai vazut, nici eugenandrei n-a avut mai mult succes. :)
Hai, ca va fi bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă