Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Potecile Marginimii Sibiului, iarna, pe rachete de zapada 16-18 februarie 2018
cornelina:
Buna,
Cred ca deja toti s-au repatriat la domiciliile lor, cu bine, cu o mica exceptie. Se stie cine :(.
Atmosfera a fost frumoasa, chiar daca zapada am gasit doar la inaltime.
Iulian a fost un ghid minunat, idem si ca DJ :applause:.
Iar rachetele de zapada- o experienta de incercat o data in viata.
A fost un eveniment in care marea majoritate au fost la prima iesire SC. Speram ca nu ultima.
Oviarad- muzica a fost foarte, foarte variata.
Pentru Oana, repet scuzele legate de "Margareta". :flori: :flori:
Sa speram ca cel putin o parte dintre noi ne vom mai intalni, in alte evenimente.
dutchessa:
Oviarad, pentru detalii, cine cu cine si cum si cat de deasa a fost ceata, te provocam la urmatoarea petrecere si vei afla cu siguranta :)
admin:
Bine ati revenit! Am vazut ca ati avut parte si de zapada (chiar daca a fost nevoie sa o cautati un pic mai incolo...), de stana, de peisaje deschise, altele invaluite in ceata muntelui. V-am vazut "zurdand pe rachete", pe potecile inzapezite...Ati vazut ca nu este deloc greu? ::)
Iulian era aseara intre un final de grup si un inceput de altul si totusi si-a facut timp sa-mi transmita fotografiile pe care le-a facut. Pe cateva o sa le postez aici, chiar si cu grup, chiar si cu persoane, dar ca de obicei in conditiile in care nu afectez in nici un fel "dreptul la intimitatea imaginii" a fiecaruia. Asta este regula care am impus-o de la inceput, chiar eu aici in SC, din dorinta de a proteja intimitatea fiecarei persoane care participa.
Am rugat in agentie sa primesc si eu lista de participanti cu adrese de Email, astfel incat sa va pot transmite fotografiile. Daca pana deseara nu o sa primiti un Email ce contine link-ul de descarcare wetransfer, va rog scrieti-mi cat mai repede, pt a putea sa va retransmit in termenul de 7 zile in care este activ link-ul.
oviarad:
--- Citat din: dutchessa din Duminică, 18 Februarie 2018, 23:16 ---Oviarad, pentru detalii, cine cu cine si cum si cat de deasa a fost ceata, te provocam la urmatoarea petrecere si vei afla cu siguranta :)
--- Terminare citat ---
Multumesc , sunt inscris deja , la doua excursii , sper sa nu fie ceata , eu ma pierd foarte usor :)
wonderland:
Toti suntem curiosi sa aflam cum v-a fost, cum v-a simtit, mai ales ca ati fost atat de multi "bobocei". Adica a fost, intr-un fel Balul bobocilor pe rachete :)
Imaginile spun o poveste frumoasa! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă